Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Birinci Efeler’den

EĞİTİM 01.07.2019 - 13:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3764+ kez okundu.
 

Birinci Efeler’den

Lise Geçis Sınavı’nda ki (LGS) başarısı ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Muhammet Can Demir, T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’la bir araya geldi.

AYDIN- 1 Haziran 2019 tarihinde tüm Türkiye genelinde, uzun çalışma maratonu sonucunda gençler Lise Geçiş Sınavı’nda ter dökmüşlerdi. Geride kalan maratonun ardından sonuçların açıklanması ile birlikte Efeler’de Muhammet Can Demir’in yüzü güldü. Girdiği sınavda, doksan sorunun doksanını da doğru cevaplayarak 500 tam puan alan, emeklerinin ve çalışmasının karşılığını alan Demir, Efeler’de ve Türkiye’de tarihe geçti. Elde ettiği başarı ile T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay tarafında da takdir gören Muhammet Can Demir, T.C. Efeler Belediyesi’nde Belediye Başkanı M. Fatih Atay ile bir araya geldi. Başkan Atay, öncelikle Demir’in ailesini böyle bir evlat yetiştirdikleri için kutlarken, üstün başarılarından dolayı Muhammet Can Demir’i tebrik etti ve çalışmalarının eğitim hayatında da devamını diledi.
Lise Geçis Sınavı’nda ki (LGS) başarısı ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Muhammet Can Demir, T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’la bir araya geldi.

AYDIN- 1 Haziran 2019 tarihinde tüm Türkiye genelinde, uzun çalışma maratonu sonucunda gençler Lise Geçiş Sınavı’nda ter dökmüşlerdi. Geride kalan maratonun ardından sonuçların açıklanması ile birlikte Efeler’de Muhammet Can Demir’in yüzü güldü.

Girdiği sınavda, doksan sorunun doksanını da doğru cevaplayarak 500 tam puan alan, emeklerinin ve çalışmasının karşılığını alan Demir, Efeler’de ve Türkiye’de tarihe geçti. Elde ettiği başarı ile T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay tarafında da takdir gören Muhammet Can Demir, T.C. Efeler Belediyesi’nde Belediye Başkanı M. Fatih Atay ile bir araya geldi.

Başkan Atay, öncelikle Demir’in ailesini böyle bir evlat yetiştirdikleri için kutlarken, üstün başarılarından dolayı Muhammet Can Demir’i tebrik etti ve çalışmalarının eğitim hayatında da devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.