Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Birden devrildi

ASAYİŞ 03.10.2018 - 19:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1593+ kez okundu.
 

Birden devrildi

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde yaklaşık 70 yıllık olduğu belirtilen çam ağacı büyük bir gürültü ile devrildi.

AYDIN- Okul yolunda ve işlek bir cadde yaşanan olayda devrilen ağacın altında kimsenin kalmaması sevindirdi. İlçe merkezinde Durmuş Terzioğlu Caddesi’nde bulunan çam ağacı, öğlen saatlerinde birden devrildi. Okulların giriş ve çıkış saatlerinde oldukça yoğun olan caddede gerçekleşen olayda devrilen ağacın altında kimsenin kalmaması sevindirdi. Mahalle sakinleri olayı, “Birden bir gürültü koptu ve koskoca ağaç cadde üzerine devrildi. Cadde okul yolu olduğu için öğrenciler tarafından çok sık kullanılan bir güzergah. Ağacın öğrencilerin giriş-çıkış saatinde yaşanmaması büyük bir şans” diye konuştular.
Aydın’ın Koçarlı ilçesinde yaklaşık 70 yıllık olduğu belirtilen çam ağacı büyük bir gürültü ile devrildi.

AYDIN- Okul yolunda ve işlek bir cadde yaşanan olayda devrilen ağacın altında kimsenin kalmaması sevindirdi.

İlçe merkezinde Durmuş Terzioğlu Caddesi’nde bulunan çam ağacı, öğlen saatlerinde birden devrildi. Okulların giriş ve çıkış saatlerinde oldukça yoğun olan caddede gerçekleşen olayda devrilen ağacın altında kimsenin kalmaması sevindirdi. Mahalle sakinleri olayı, “Birden bir gürültü koptu ve koskoca ağaç cadde üzerine devrildi. Cadde okul yolu olduğu için öğrenciler tarafından çok sık kullanılan bir güzergah. Ağacın öğrencilerin giriş-çıkış saatinde yaşanmaması büyük bir şans” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.