Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bir yumak mutluluk projesi sürüyor

EĞİTİM 25.01.2018 - 09:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4487+ kez okundu.
 

Bir yumak mutluluk projesi sürüyor

Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından geçen sene başlatılan “Bir Yumak Mutluluk” projesi, Diş Hekimliği Fakültesi ortaklığıyla yeniden hayat buldu.

AYDIN- Proje kapsamında, Umurlu Kocagür İlkokulu’nda okuyan miniklere, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin kermes düzenleyerek oluşturdukları bütçeyle diş macunu ve diş fırçası hediye edilirken, İletişim Fakültesi öğrencileri de 275 yumaktan atkı ördü. Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Pedodonti Bölüm Başkanı Prof. Dr. Işıl Sönmez ve İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İçten Duygu Çallı koordinatörlüğünde gerçekleşen projede, Yrd. Doç. Dr. Melis Akyıldız da öğrencilere ağız ve diş sağlığı hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Işıl Sönmez, “Amacımız ağız ve diş sağlığının önemini hatırlatmaktı. Öğrenci kardeşlerimize dişlerini nasıl fırçalamaları gerektiğini, hangi gıdaların ağız ve diş sağlığı açısından zararlı olduğunu, hangi beslenme tiplerinin yararlı olduğunu anlatarak akıllarına takılan soruları yanıtladık” dedi. Doç. Dr. İçten Duygu Çallı ise, “Bir Yumak Mutluluk” projesinin Diş Hekimliği Fakültesi ile ortaklaşa yapılmasıyla çok daha anlamlı ve faydalı bir hale geldiğini öğrencilerin emeğiyle örülen 221 atkının soğuk kış günlerinde minik kardeşlerimizi ısıtmakla kalmayıp onlara her koşulda eğitim hayatlarına devam etmelerini hatırlatmasını dilediğini belirtti.
Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından geçen sene başlatılan “Bir Yumak Mutluluk” projesi, Diş Hekimliği Fakültesi ortaklığıyla yeniden hayat buldu.

AYDIN- Proje kapsamında, Umurlu Kocagür İlkokulu’nda okuyan miniklere, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin kermes düzenleyerek oluşturdukları bütçeyle diş macunu ve diş fırçası hediye edilirken, İletişim Fakültesi öğrencileri de 275 yumaktan atkı ördü. Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Pedodonti Bölüm Başkanı Prof. Dr. Işıl Sönmez ve İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İçten Duygu Çallı koordinatörlüğünde gerçekleşen projede, Yrd. Doç. Dr. Melis Akyıldız da öğrencilere ağız ve diş sağlığı hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Işıl Sönmez, “Amacımız ağız ve diş sağlığının önemini hatırlatmaktı. Öğrenci kardeşlerimize dişlerini nasıl fırçalamaları gerektiğini, hangi gıdaların ağız ve diş sağlığı açısından zararlı olduğunu, hangi beslenme tiplerinin yararlı olduğunu anlatarak akıllarına takılan soruları yanıtladık” dedi.

Doç. Dr. İçten Duygu Çallı ise, “Bir Yumak Mutluluk” projesinin Diş Hekimliği Fakültesi ile ortaklaşa yapılmasıyla çok daha anlamlı ve faydalı bir hale geldiğini öğrencilerin emeğiyle örülen 221 atkının soğuk kış günlerinde minik kardeşlerimizi ısıtmakla kalmayıp onlara her koşulda eğitim hayatlarına devam etmelerini hatırlatmasını dilediğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.