Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bir yenilik daha!

BİLİM 20.06.2015 - 10:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2854+ kez okundu.
 

Bir yenilik daha!

Sosyal medya devi Facebook yeniliklerine devam ediyor. Facebook 'önerilen gönderiler' özelliğini yeniliyor.

Facebook sosyal medyada size uygun durum güncellemesini öneren bir özelliği test ediyor. Kullanıcıların çok sık kullanmadığı durum güncellemesini görünüşe göre Facebook daha aktif bir hale getirmek istiyor. Teste tabi tutulan kullanıcılar durum güncellemesi yaparken "Önerilen Gönderiler" seçeneği görüyor. Önerilen gönderiler, Facebook'ta yaptığınız eski paylaşımlara göre ya da sosyal medyada en çok konuşulan konulara göre size gönderiliyor.
Sosyal medya devi Facebook yeniliklerine devam ediyor. Facebook 'önerilen gönderiler' özelliğini yeniliyor.

Facebook sosyal medyada size uygun durum güncellemesini öneren bir özelliği test ediyor. Kullanıcıların çok sık kullanmadığı durum güncellemesini görünüşe göre Facebook daha aktif bir hale getirmek istiyor.

Teste tabi tutulan kullanıcılar durum güncellemesi yaparken "Önerilen Gönderiler" seçeneği görüyor. Önerilen gönderiler, Facebook'ta yaptığınız eski paylaşımlara göre ya da sosyal medyada en çok konuşulan konulara göre size gönderiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.