Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

“Bir Varmış Bir Yokmuş” Zirve de!

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 16.09.2015 - 16:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3353+ kez okundu.
 

“Bir Varmış Bir Yokmuş” Zirve de!

Çiğdem Doğangün “Bir Varmış Bir Yokmuş” Zirve de! Popüler müziğin taçsız kraliçesi Çiğdem Doğangün son klibi “Bir Varmış Bir Yokmuş” ile Türkiye de 79 ilde yerelden ulusala televizyon ve radyo kanallarına ulaştı.

Sevilen sanatçı önümüzdeki günlerde 79 ilde yeni klibiyle radyo ve televizyon kanallarında müzikseverlerin içini ısıtacak kıpır kıpır oynatacak. Türkiye’de birçok popüler sanatçıya vokalistlik de yapan sanatçı Çiğdem Doğangün, kendi solo albümleriyle müzik severlerin gönlüne taht kurmayı başardı. Yerel Production Meral Ağır ile çalışan sanatçı son klip şarkısının da içerisinde yer aldığı albümünü 79 ilde yayın yapan yerel ve ulusal radyo ve de televizyon kanallarına ulaştırdı. Geçtiğimiz hafta da ülkemizin en iyi müzik kanalı olan Kral TV grubuyla anlaşan sanatçı sonbahara damga vuracak. Popüler müziğin sevilen sanatçısı Çiğdem Doğangün’ün ecce müzikten çıkan “Gittin Gideli” albümünde yer alan ve GSA Film tarafından İznik Gölü Orhangazi sahilinde çekilen “Bir Varmış Bir Yokmuş” klibinin yönetmen koltuğuna Burak Donay, görüntü yönetmenliğine ise Çetin Şeker oturdu. İznik Gölü Orhangazi Sahilinde muhteşem doğa harikası manzara harika bir klip çeken sanatçı kışa doğru müzik kanallarında yaz baharı yaşatacak. Türkiye’nin ses oktavı güçlü kadın vokalleri arasında ilk sıralarda yer alan sevilen sanatçı Çiğdem Doğangün kendi imzasını taşıyan müzik eğlence programları da hazırlayıp sunmakta. Geçtiğimiz yayın döneminde Karadeniz bölgesinin köklü kanallarından Vizyon Türk TV de program hazırlayıp sundu.
Çiğdem Doğangün “Bir Varmış Bir Yokmuş” Zirve de! Popüler müziğin taçsız kraliçesi Çiğdem Doğangün son klibi “Bir Varmış Bir Yokmuş” ile Türkiye de 79 ilde yerelden ulusala televizyon ve radyo kanallarına ulaştı.

Sevilen sanatçı önümüzdeki günlerde 79 ilde yeni klibiyle radyo ve televizyon kanallarında müzikseverlerin içini ısıtacak kıpır kıpır oynatacak.

Türkiye’de birçok popüler sanatçıya vokalistlik de yapan sanatçı Çiğdem Doğangün, kendi solo albümleriyle müzik severlerin gönlüne taht kurmayı başardı.

Yerel Production Meral Ağır ile çalışan sanatçı son klip şarkısının da içerisinde yer aldığı albümünü 79 ilde yayın yapan yerel ve ulusal radyo ve de televizyon kanallarına ulaştırdı. Geçtiğimiz hafta da ülkemizin en iyi müzik kanalı olan Kral TV grubuyla anlaşan sanatçı sonbahara damga vuracak.

Popüler müziğin sevilen sanatçısı Çiğdem Doğangün’ün ecce müzikten çıkan “Gittin Gideli” albümünde yer alan ve GSA Film tarafından İznik Gölü Orhangazi sahilinde çekilen “Bir Varmış Bir Yokmuş” klibinin yönetmen koltuğuna Burak Donay, görüntü yönetmenliğine ise Çetin Şeker oturdu. İznik Gölü Orhangazi Sahilinde muhteşem doğa harikası manzara harika bir klip çeken sanatçı kışa doğru müzik kanallarında yaz baharı yaşatacak.

Türkiye’nin ses oktavı güçlü kadın vokalleri arasında ilk sıralarda yer alan sevilen sanatçı Çiğdem Doğangün kendi imzasını taşıyan müzik eğlence programları da hazırlayıp sunmakta. Geçtiğimiz yayın döneminde Karadeniz bölgesinin köklü kanallarından Vizyon Türk TV de program hazırlayıp sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.