Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bir saat kapanan yolu polisler temizledi

ASAYİŞ 28.07.2018 - 09:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3346+ kez okundu.
 

Bir saat kapanan yolu polisler temizledi

Yol kapanınca temizlik yapmak da polislere kaldı. Polislerin gayreti takdir topladı.

AYDIN- Aydın’ın Nazilli ilçesinde Meydana gelen 5 aracın karıştığı ve 5 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında karayolu bir saat trafiğe tıkanınca polis seferber oldu. Yolun kapalı olması nedeniyle olay yerine temizlik ekipleri ulaşamadı. Kaza nedeniyle cam ve araba parçalarının dolu olduğu yolu çevreden buldukları süpürgelerle temizlemek ise trafik polislerine kaldı. Polislerin bu çabası ise sürücülerin takdirini kazandı. Edinilen bilgiye göre, zincirleme kaza saat 20.30 sıralarında Nazilli-Aydın karayolu Dallıca Mahallesi girişindeki ışıklı kavşakta meydana geldi. Denizli istikametinden Aydın istikametine seyir halinde bulunan dorsesinde mermer yüklü Ali A. idaresindeki 20 U 5880 plakalı TIR, ışıklı kavşağa geldiğinde kırmızı ışığı fark edemedi. Son anda fren yaptığı ve yaklaşık 27 metre sürüklendiği belirtilen TIR, önce karayolunun refüj tarafında bulunan işçi taşıdığı söylenen 20 AAU 967 plakalı minibüse, ardından yolun sağına geçerek 09 N 1520 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan araçlar 09 F 4610 plakalı otomobile, 09 PE 365 plakalı kamyonete ve 20 ANH 84 plakalı otomobille çarpıştı. 5 kişinin hafif şekilde yaralandığı kazada yaralılar ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Karayolu 1 saat kapandı Kaza nedeniyle kapanan Nazilli-Aydın karayolu raporların düzenlenmesinin ardından bir saat sonra uzun uğraşlar sonucu trafiğe açıldı. Kapanan yol nedeniyle belediyeye ait temizlik işleri ekipleri kaza yerine ulaşamayınca trafiği bir an önce ulaşıma açma çabasında olan trafik polisleri çevreden buldukları kürek ve süpürgelerle cam kırıklarını ve parçalanan araba molozlarını karayolundan temizledi. Polislerin bu çabası sürücüler ve olayı izleyen vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı. Bazı vatandaşlar da polise temizlik işlerinde yardımcı olabilmek için uğraş verdi. Yaklaşık 4 kilometre kuyruk oluşan Denizli-Aydın karayolu yeniden trafiğe açıldı. Soruşturma başlatılan olayda yaralanan beş kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Yol kapanınca temizlik yapmak da polislere kaldı. Polislerin gayreti takdir topladı.

AYDIN- Aydın’ın Nazilli ilçesinde Meydana gelen 5 aracın karıştığı ve 5 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında karayolu bir saat trafiğe tıkanınca polis seferber oldu.

Yolun kapalı olması nedeniyle olay yerine temizlik ekipleri ulaşamadı. Kaza nedeniyle cam ve araba parçalarının dolu olduğu yolu çevreden buldukları süpürgelerle temizlemek ise trafik polislerine kaldı. Polislerin bu çabası ise sürücülerin takdirini kazandı.

Edinilen bilgiye göre, zincirleme kaza saat 20.30 sıralarında Nazilli-Aydın karayolu Dallıca Mahallesi girişindeki ışıklı kavşakta meydana geldi. Denizli istikametinden Aydın istikametine seyir halinde bulunan dorsesinde mermer yüklü Ali A. idaresindeki 20 U 5880 plakalı TIR, ışıklı kavşağa geldiğinde kırmızı ışığı fark edemedi. Son anda fren yaptığı ve yaklaşık 27 metre sürüklendiği belirtilen TIR, önce karayolunun refüj tarafında bulunan işçi taşıdığı söylenen 20 AAU 967 plakalı minibüse, ardından yolun sağına geçerek 09 N 1520 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan araçlar 09 F 4610 plakalı otomobile, 09 PE 365 plakalı kamyonete ve 20 ANH 84 plakalı otomobille çarpıştı. 5 kişinin hafif şekilde yaralandığı kazada yaralılar ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Karayolu 1 saat kapandı

Kaza nedeniyle kapanan Nazilli-Aydın karayolu raporların düzenlenmesinin ardından bir saat sonra uzun uğraşlar sonucu trafiğe açıldı. Kapanan yol nedeniyle belediyeye ait temizlik işleri ekipleri kaza yerine ulaşamayınca trafiği bir an önce ulaşıma açma çabasında olan trafik polisleri çevreden buldukları kürek ve süpürgelerle cam kırıklarını ve parçalanan araba molozlarını karayolundan temizledi.

Polislerin bu çabası sürücüler ve olayı izleyen vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı. Bazı vatandaşlar da polise temizlik işlerinde yardımcı olabilmek için uğraş verdi. Yaklaşık 4 kilometre kuyruk oluşan Denizli-Aydın karayolu yeniden trafiğe açıldı. Soruşturma başlatılan olayda yaralanan beş kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.