Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bir orası kalmıştı!

ASAYİŞ 26.09.2018 - 20:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3441+ kez okundu.
 

Bir orası kalmıştı!

Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı'nda yangın çıktı

AYDIN - Kuşadası'na bağlı Güzelçamlı'daki Dilek Yarımadası Milli Parkı'nda yangın meydana geldi. Yangın havadan ve karadan yapılan zamanında müdahale ile kısa sürede kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, Türkiye'nin en önemli doğal mirasları arasında yer alan Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı'nda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangına milli park yangın ekipleri ve orman ekipleri anında müdahale etti. Yangın havadan ve karadan müdahalelerle kısa süreden büyümeden kontrol altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı'nda yangın çıktı

AYDIN - Kuşadası'na bağlı Güzelçamlı'daki Dilek Yarımadası Milli Parkı'nda yangın meydana geldi. Yangın havadan ve karadan yapılan zamanında müdahale ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Türkiye'nin en önemli doğal mirasları arasında yer alan Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı'nda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangına milli park yangın ekipleri ve orman ekipleri anında müdahale etti. Yangın havadan ve karadan müdahalelerle kısa süreden büyümeden kontrol altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.