Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bir öğrencinin ölmesini mi bekliyorsunuz!

(AA) - Anadolu Ajansı | 21.04.2015 - 19:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3939+ kez okundu.
 

Bir öğrencinin ölmesini mi bekliyorsunuz!

Bu yol okul yolu mudur yoksa ölüm yolu mudur bir bilen varsa söylesin!

 Yeni Ufuk Özel/Fadıl Takipte  Aydın Muğla yolu üzerinde bulunan birçok işyerinin yanısıra Özel Kocatürk Anadolu Sağlık Meslek Lise bulunuyor. Bir yıl önce Aydın Şehirlerarası Oto Garı'nın da hizmete açılmasıyla yol trafiği yüzde yüzden fazla arttı. Özel Kocatürk Anadolu Sağlık Meslek Lise'nde ders saatinin bitmesiyle öğrenciler şehir içi minibüslere yetişebilmek için yoğun trafikte sağa-sola baksa da trafik akışını durduracak lamba da yok. Hal böyle olunca her an için beklenmedik bir kazanın meydana gelmesi de söz konusu. Yeni Ufuk Gazetesi olarak biz Aydın Valisine, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanına, İl Milli Eğitim Müdürüne, Efeler İlçe Kaymakamına, Efeler Belediye Başkanına, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürüne, Aydın İl Emniyet Müdürüne, Bölge Trafik Şube Müdürüne, Trafik Denetleme Şube Müdürüne, Özel Kocatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü ve öğretmenlerine göreve davet ediyoruz!... Bir can, bir hayat, bir genç yok olmadan önlem almanızı ve gerekli açıklamalarını bekliyoruz!...
Bu yol okul yolu mudur yoksa ölüm yolu mudur bir bilen varsa söylesin!

 Yeni Ufuk Özel/Fadıl Takipte 

Aydın Muğla yolu üzerinde bulunan birçok işyerinin yanısıra Özel Kocatürk Anadolu Sağlık Meslek Lise bulunuyor. Bir yıl önce Aydın Şehirlerarası Oto Garı'nın da hizmete açılmasıyla yol trafiği yüzde yüzden fazla arttı.

Özel Kocatürk Anadolu Sağlık Meslek Lise'nde ders saatinin bitmesiyle öğrenciler şehir içi minibüslere yetişebilmek için yoğun trafikte sağa-sola baksa da trafik akışını durduracak lamba da yok. Hal böyle olunca her an için beklenmedik bir kazanın meydana gelmesi de söz konusu.

Yeni Ufuk Gazetesi olarak biz Aydın Valisine, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanına, İl Milli Eğitim Müdürüne, Efeler İlçe Kaymakamına, Efeler Belediye Başkanına, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürüne, Aydın İl Emniyet Müdürüne, Bölge Trafik Şube Müdürüne, Trafik Denetleme Şube Müdürüne, Özel Kocatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü ve öğretmenlerine göreve davet ediyoruz!...

Bir can, bir hayat, bir genç yok olmadan önlem almanızı ve gerekli açıklamalarını bekliyoruz!...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.