Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bir mahallede 10 ev girilemeyecek durumda

GENEL 20.03.2019 - 11:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3900+ kez okundu.
 

Bir mahallede 10 ev girilemeyecek durumda

Yeniköy Mahalle Muhtarı Mehmet Biçer, "Girilemeyecek 10 ev tespit ettik. Bahçe duvarları, güneş enerjileri yıkılan evlerimiz, yıkılan ahırlar var" dedi.

DENİZLİ - 5,5 şiddetinde depremin yaşandığı Denizli'nin Yeniköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Biçer, 150 hanelik köyde şu ana kadar girilemeyecek durumda 10 ev tespit ettiklerini ve çalışmaların devam ettiğini söyledi. Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen 5.5. şiddetindeki depremin en fazla zarar verdiği mahallelerin başında gelen Yeniköy'de, vatandaşlar evlere girmemeleri hususunda anonslarla uyarılıyor. Zarar tespit çalışmalarının devam ettiği 150 hanelik köyde şu ana kadar 10 adet evin kullanılmaz hale geldiğini söyleyen Mahalle Muhtarı Mehmet Biçer, "Bahçe duvarları, güneş enerjileri yıkılan evlerimiz var, yıkılan ahırlar var, ahırlara henüz bakamadık, duyuru yaptık vatandaşların evlerine girmemeleri için anonslar yapıyoruz. Evleri zarar gören vatandaşlar bildirmeye başladı. Çok şükür can kaybımız yok. Türk Kızılay'ını aradık onlar da bölgeye ekip gönderdiklerini söylediler" diye konuştu.
Yeniköy Mahalle Muhtarı Mehmet Biçer, "Girilemeyecek 10 ev tespit ettik. Bahçe duvarları, güneş enerjileri yıkılan evlerimiz, yıkılan ahırlar var" dedi.

DENİZLİ - 5,5 şiddetinde depremin yaşandığı Denizli'nin Yeniköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Biçer, 150 hanelik köyde şu ana kadar girilemeyecek durumda 10 ev tespit ettiklerini ve çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen 5.5. şiddetindeki depremin en fazla zarar verdiği mahallelerin başında gelen Yeniköy'de, vatandaşlar evlere girmemeleri hususunda anonslarla uyarılıyor. Zarar tespit çalışmalarının devam ettiği 150 hanelik köyde şu ana kadar 10 adet evin kullanılmaz hale geldiğini söyleyen Mahalle Muhtarı Mehmet Biçer, "Bahçe duvarları, güneş enerjileri yıkılan evlerimiz var, yıkılan ahırlar var, ahırlara henüz bakamadık, duyuru yaptık vatandaşların evlerine girmemeleri için anonslar yapıyoruz. Evleri zarar gören vatandaşlar bildirmeye başladı. Çok şükür can kaybımız yok. Türk Kızılay'ını aradık onlar da bölgeye ekip gönderdiklerini söylediler" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.