Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bir kişiyi yaraladı birini de darp etti

ASAYİŞ 02.04.2019 - 19:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4445+ kez okundu.
 

Bir kişiyi yaraladı birini de darp etti

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, bir kadını evinde darp eden ve bir kaç sokak ileride bir erkeği evinde bıçaklayan saldırgan polisten kaçamadı.

AYDIN – Olay, Efeler’e bağlı Ilıcabaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ilıcabaşı Mahallesi 658 Sokak’ta yaşayan S.K. isimli kadını henüz belirlenemeyen bir nedenle darp ederek olay yerinden ayrılan S.S. (22), birkaç dakika sonra 668 Sokak’ta tartıştığı A.A’yı ise evinde bıçakla yaraladıktan sonra bölgeden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı A.A., ambulansla ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde kaçan S.S. ise, kısa süre içerisinde Ilıcabaşı Mahallesi Cennet Park yakınlarında polis ekipleri tarafından yakalandı. S.S’nin, saldırıdan sonra attığı bıçak da bulunarak muhafaza altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, bir kadını evinde darp eden ve bir kaç sokak ileride bir erkeği evinde bıçaklayan saldırgan polisten kaçamadı.

AYDIN – Olay, Efeler’e bağlı Ilıcabaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ilıcabaşı Mahallesi 658 Sokak’ta yaşayan S.K. isimli kadını henüz belirlenemeyen bir nedenle darp ederek olay yerinden ayrılan S.S. (22), birkaç dakika sonra 668 Sokak’ta tartıştığı A.A’yı ise evinde bıçakla yaraladıktan sonra bölgeden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı A.A., ambulansla ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde kaçan S.S. ise, kısa süre içerisinde Ilıcabaşı Mahallesi Cennet Park yakınlarında polis ekipleri tarafından yakalandı. S.S’nin, saldırıdan sonra attığı bıçak da bulunarak muhafaza altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.