Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bin 100 kadınla buluştular

GENEL 09.03.2019 - 17:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3462+ kez okundu.
 

Bin 100 kadınla buluştular

CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş’in, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte Germencik’te bin 100 kadınla buluştuğu bildirildi.

AYDIN - Yapılan açıklamaya göre, bin 100 kadının dayanışma için bir araya geldiği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü buluşmasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş ve CHP Parti Meclisi üyesi ve CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan kadınları birlikte selamladı, bol bol fotoğraf çektirdi. FUAT ÖNDEŞ, KADINLARA TEŞEKKÜR ETTİ CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş , “Kadınlar hayatımızın temel taşı, evimizin huzuru, her şeyimiz. Neşet Ertaş’ın dediği gibi kadınlar insandır, erkekler insanoğlu. Amacımız Germencik’e hizmet etmek. Bize güvenin ve inanın. Germencik ve Büyükşehirde bizlere vereceğiniz desteğe şimdiden çok teşekkür ediyoruz” dedi. ÇERÇİOĞLU: GERMENCİK’E 2 KAT DAHA FAZLA YATIRIM YAPACAĞIZ Germencik’teki 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü buluşmasında konuşan Başkan Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından Germencik'e yapılan 46 milyon liralık yatırımı hatırlattı. Başkan Çerçioğlu "Germencik'in 50 yılda görmediği yatırımı 5 yılda yaptık. Her zaman verdiğiniz destekler için teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemde sizlerin desteğiyle Fuat Başkan'la birlikte bunun iki katını yapacağız" dedi. Germenciklilerin kendilerine verdiği güçlü destek için teşekkür eden Başkan Çerçioğlu "Germencik'te kadınlar bu işi bitirmiş. Fuat Başkanım hayırlı, uğurlu olsun. İşte kadının gücü burada, iyi ki varsınız. Günde 18 saat çalışarak sizler için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Şimdi daha güçlüyüm; çünkü şimdi sizler için Fuat Başkanımla birlikte çalışacağız" ifadesini kullandı. İYİ Parti Aydın Sosyal Politikalar ve Kadın Komisyonu Başkanı Lale Budaklı ile CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir'in de eşlik ettiği Başkan Çerçioğlu ve Başkan Öndeş, buluşmada yüzlerce kadınla hatıra fotoğrafı çekildi.
CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş’in, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte Germencik’te bin 100 kadınla buluştuğu bildirildi.

AYDIN - Yapılan açıklamaya göre, bin 100 kadının dayanışma için bir araya geldiği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü buluşmasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş ve CHP Parti Meclisi üyesi ve CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan kadınları birlikte selamladı, bol bol fotoğraf çektirdi.

FUAT ÖNDEŞ, KADINLARA TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş , “Kadınlar hayatımızın temel taşı, evimizin huzuru, her şeyimiz. Neşet Ertaş’ın dediği gibi kadınlar insandır, erkekler insanoğlu. Amacımız Germencik’e hizmet etmek. Bize güvenin ve inanın. Germencik ve Büyükşehirde bizlere vereceğiniz desteğe şimdiden çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ÇERÇİOĞLU: GERMENCİK’E 2 KAT DAHA FAZLA YATIRIM YAPACAĞIZ

Germencik’teki 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü buluşmasında konuşan Başkan Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından Germencik'e yapılan 46 milyon liralık yatırımı hatırlattı. Başkan Çerçioğlu "Germencik'in 50 yılda görmediği yatırımı 5 yılda yaptık. Her zaman verdiğiniz destekler için teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemde sizlerin desteğiyle Fuat Başkan'la birlikte bunun iki katını yapacağız" dedi.

Germenciklilerin kendilerine verdiği güçlü destek için teşekkür eden Başkan Çerçioğlu "Germencik'te kadınlar bu işi bitirmiş. Fuat Başkanım hayırlı, uğurlu olsun. İşte kadının gücü burada, iyi ki varsınız. Günde 18 saat çalışarak sizler için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Şimdi daha güçlüyüm; çünkü şimdi sizler için Fuat Başkanımla birlikte çalışacağız" ifadesini kullandı.

İYİ Parti Aydın Sosyal Politikalar ve Kadın Komisyonu Başkanı Lale Budaklı ile CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir'in de eşlik ettiği Başkan Çerçioğlu ve Başkan Öndeş, buluşmada yüzlerce kadınla hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.