Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bilgi Koleji’nde mezuniyet coşkusu

EĞİTİM 09.05.2018 - 19:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3905+ kez okundu.
 

Bilgi Koleji’nde mezuniyet coşkusu

Aydın'ın Efeler İlçesi'nde, eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel Aydın Bilgi Anadolu Koleji, üçüncü mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadı.

AYDIN- Özel Aydın Bilgi Anadolu Koleji, 68 öğrencisi için mezuniyet töreni düzenledi. Akarsu Park'ın ev sahipliği yaptığı törene, Özel Aydın Bilgi Anadolu Koleji kurucuları Gülsevil Çetinkaya, Argun Budanur ve Levent Dönmez, Okul Müdürü Rasim Ödemiş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende konuşma yapan Okul Müdürü Rasim Ödemiş, mezun olan öğrencilere hayatlarında başarılar diledi. Ortak bir sevinci paylaşmak için bir araya geldiklerini belirten Ödemiş, “Bugünün siz öğrencilerimizin olduğu kadar bizler için de özel bir anlamı var. Kuruluşumuzun 3. yılında mezun vermenin gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Bugünün haklı gururunu yaşayan ve kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu. “SON ÇILGIN TÜRK, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK” Mezun öğrencilere seslenen Özel Aydın Bilgi Anadolu Koleji kurucularından Argun Budanur da “Üniversitelere gideceksiniz. Ama işiniz daha yeni başlıyor. Kendinizi sosyal, kültürel olarak geliştirirken, değişen küresel dünyaya entegre olmanız gerekiyor. Artık saf bilgi, diploma yeterli değildir. Bilgiyi uygulayan, pazarlayan, kendi geliştiren nesiller ön plandadır. Hayat devam ettikçe öğrenmeye devam edin, meraklı olun. Son çılgın Türk, Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında, dürüst, saygılı, vicdanlı, hakkını arayan, örf ve adetlerine sahip çıkan, medeni ve de özgürlükçü bireyler olmanızı bekliyoruz. Yolunuz, bahtınız açık olsun” dedi. Argun Budanur'un konuşmasını tamamlamasının ardından, Okul Müdürü Rasim Ödemiş, okul birincisi Fikriye Koçyiğit’e plaket takdim etti. Plaketi kabul eden Koçyiğit, mezuniyet kütüğüne, üzerinde isminin yazılı olduğu bir plaka çaktı. Budanur da okul ikincisi Beyzanur Şimşir’e, Gülsevil Çetinkaya ise okul üçüncüsü Feyzanur Aslım’a plaket takdim etti. 12'nci sınıf öğrencisi Berat Özcan, Türk bayrağını 11'inci sınıf öğrencisi Furkan Limon’a teslim etti. 12'nci sınıf öğrencisi Fikriye Koçyiğit ise okul flamasını Hümay Özer’e emanet etti. Daha sonra mezun öğrenciler, dev Atatürk posteri açtı ve hep bir ağızdan Gençliğin Ata'ya cevabını okudu. Okul idaresi ve öğretmenlerinin ellerinden mezuniyet belgelerini alan öğrencilerin, keplerini havaya atmasının ardından öğrenciler yemeğe geçerek gönüllerince eylendiler. Aileleriyle birlikte mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşayan öğrenciler, şıklıklarıyla da adeta birbirleriyle yarıştı. Özel Aydın Bilgi Anadolu Koleji 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında Anaokulu’ nu da hizmete açacağını ifade etti
Aydın'ın Efeler İlçesi'nde, eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel Aydın Bilgi Anadolu Koleji, üçüncü mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadı.

AYDIN- Özel Aydın Bilgi Anadolu Koleji, 68 öğrencisi için mezuniyet töreni düzenledi. Akarsu Park'ın ev sahipliği yaptığı törene, Özel Aydın Bilgi Anadolu Koleji kurucuları Gülsevil Çetinkaya, Argun Budanur ve Levent Dönmez, Okul Müdürü Rasim Ödemiş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende konuşma yapan Okul Müdürü Rasim Ödemiş, mezun olan öğrencilere hayatlarında başarılar diledi. Ortak bir sevinci paylaşmak için bir araya geldiklerini belirten Ödemiş, “Bugünün siz öğrencilerimizin olduğu kadar bizler için de özel bir anlamı var. Kuruluşumuzun 3. yılında mezun vermenin gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Bugünün haklı gururunu yaşayan ve kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

“SON ÇILGIN TÜRK, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK”

Mezun öğrencilere seslenen Özel Aydın Bilgi Anadolu Koleji kurucularından Argun Budanur da

“Üniversitelere gideceksiniz. Ama işiniz daha yeni başlıyor. Kendinizi sosyal, kültürel olarak geliştirirken, değişen küresel dünyaya entegre olmanız gerekiyor. Artık saf bilgi, diploma yeterli değildir. Bilgiyi uygulayan, pazarlayan, kendi geliştiren nesiller ön plandadır. Hayat devam ettikçe öğrenmeye devam edin, meraklı olun. Son çılgın Türk, Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında, dürüst, saygılı, vicdanlı, hakkını arayan, örf ve adetlerine sahip çıkan, medeni ve de özgürlükçü bireyler olmanızı bekliyoruz. Yolunuz, bahtınız açık olsun” dedi.

Argun Budanur'un konuşmasını tamamlamasının ardından, Okul Müdürü Rasim Ödemiş, okul birincisi Fikriye Koçyiğit’e plaket takdim etti. Plaketi kabul eden Koçyiğit, mezuniyet kütüğüne, üzerinde isminin yazılı olduğu bir plaka çaktı. Budanur da okul ikincisi Beyzanur Şimşir’e, Gülsevil Çetinkaya ise okul üçüncüsü Feyzanur Aslım’a plaket takdim etti. 12'nci sınıf öğrencisi Berat Özcan, Türk bayrağını 11'inci sınıf öğrencisi Furkan Limon’a teslim etti. 12'nci sınıf öğrencisi Fikriye Koçyiğit ise okul flamasını Hümay Özer’e emanet etti. Daha sonra mezun öğrenciler, dev Atatürk posteri açtı ve hep bir ağızdan Gençliğin Ata'ya cevabını okudu. Okul idaresi ve öğretmenlerinin ellerinden mezuniyet belgelerini alan öğrencilerin, keplerini havaya atmasının ardından öğrenciler yemeğe geçerek gönüllerince eylendiler. Aileleriyle birlikte mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşayan öğrenciler, şıklıklarıyla da adeta birbirleriyle yarıştı.

Özel Aydın Bilgi Anadolu Koleji 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında Anaokulu’ nu da hizmete açacağını ifade etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.