Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bilgi Anadolu Lisesi mezunlarını verdi

EĞİTİM 30.04.2019 - 14:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3014+ kez okundu.
 

Bilgi Anadolu Lisesi mezunlarını verdi

Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesi, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın mezunlarını verdi.

AYDIN- Aydın’ın Efeler İlçesi’nde bulunan Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesi, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın mezunlarını verdi. Mezun olan öğrenciler mezuniyeti keplerini gökyüzüne fırlatarak kutladı. Akarsu Park’ta gerçekleştirilen mezuniyet gecesinde, Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesi kurucuları, öğretmenler, öğrenciler ve öğrencilerin velileri katıldı. Mezuniyet konuşmalarının ardından öğrenciler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dev bayrağını açtı. Mezuniyet keplerini fırlatan öğrenciler aileleri ve çok sevdiği öğretmenleriyle hatıra fotoğrafları çektirdi. Daha sonra son sınıflar geleneksel bayrak devir teslimi yaparak bayrağı sınıf temsilcilerine bıraktı. Ardından gece, öğrencilerin düzenlemiş olduğu müzikal programlarla devam etti. Törenin Açılış konuşmasını yapan Serkan Türker, şu ifadeleri kullandı: “Sevgili Bilgi Anadolu Lisesi ailesi bu güzel gençlerin mezuniyet törenine hoş geldiniz. Sevgili gençler okula geldiğiniz ilk gün dün gibi aklımda. Kiminiz ürkek. Çekingen, kimini afacan girişkendiniz. 4 sene boyunca gelecek nesillere örnek olmanız için bıkmadan, usanmadan çalıştık. Yeri geldi bizleri sevmediğiniz anlar oldu. Ama bunlar sizi geleceğe daha güvenle bakmanız, disiplinli hareket etmeniz, donanımlı bireyler olmanız içindir. Işığımız Kemal Atatürk’tür. Atamızın izinde geçmişine bağlı, saygılı, ufku açık, sevgi dolu bireyler yetiştirmekten başka hiçbir gayemiz yoktur. Eğitimde bu tarihi misyonu sürdürmek için canla başla sürdürmeye devam edeceğiz. Her gün önünüzde duran İstiklal marşı ve gençliğe hitabe basit bir yazı değildir. İşgal altına girmiş bir milletin isyan ve ders alma nutkudur. İstiklal marşı ve gençliğe hitabeyi özümseyerek, düşünerek, anlamaya çalışarak okuyunuz. Sizler iyi ki bizim öğrencilerimiz olmuşsunuz. Sizleri çok seviyoruz yolunuz, bahtınız, şansınız açık olsun. Bizleri unutmayın.’’ Gecede Okul birincisi, okul ikincisi ve okul üçüncülerine plaket takdim edildi. Öğrenciler doyasıya eğlenirken geceye özel hazırlanan mezuniyet pastasını öğretmenleri ile birlikte kesti.
Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesi, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın mezunlarını verdi.

AYDIN- Aydın’ın Efeler İlçesi’nde bulunan Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesi, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın mezunlarını verdi. Mezun olan öğrenciler mezuniyeti keplerini gökyüzüne fırlatarak kutladı. Akarsu Park’ta gerçekleştirilen mezuniyet gecesinde, Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesi kurucuları, öğretmenler, öğrenciler ve öğrencilerin velileri katıldı. Mezuniyet konuşmalarının ardından öğrenciler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dev bayrağını açtı. Mezuniyet keplerini fırlatan öğrenciler aileleri ve çok sevdiği öğretmenleriyle hatıra fotoğrafları çektirdi. Daha sonra son sınıflar geleneksel bayrak devir teslimi yaparak bayrağı sınıf temsilcilerine bıraktı. Ardından gece, öğrencilerin düzenlemiş olduğu müzikal programlarla devam etti.

Törenin Açılış konuşmasını yapan Serkan Türker, şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Bilgi Anadolu Lisesi ailesi bu güzel gençlerin mezuniyet törenine hoş geldiniz. Sevgili gençler okula geldiğiniz ilk gün dün gibi aklımda. Kiminiz ürkek. Çekingen, kimini afacan girişkendiniz. 4 sene boyunca gelecek nesillere örnek olmanız için bıkmadan, usanmadan çalıştık. Yeri geldi bizleri sevmediğiniz anlar oldu. Ama bunlar sizi geleceğe daha güvenle bakmanız, disiplinli hareket etmeniz, donanımlı bireyler olmanız içindir. Işığımız Kemal Atatürk’tür. Atamızın izinde geçmişine bağlı, saygılı, ufku açık, sevgi dolu bireyler yetiştirmekten başka hiçbir gayemiz yoktur.

Eğitimde bu tarihi misyonu sürdürmek için canla başla sürdürmeye devam edeceğiz. Her gün önünüzde duran İstiklal marşı ve gençliğe hitabe basit bir yazı değildir. İşgal altına girmiş bir milletin isyan ve ders alma nutkudur. İstiklal marşı ve gençliğe hitabeyi özümseyerek, düşünerek, anlamaya çalışarak okuyunuz. Sizler iyi ki bizim öğrencilerimiz olmuşsunuz. Sizleri çok seviyoruz yolunuz, bahtınız, şansınız açık olsun. Bizleri unutmayın.’’

Gecede Okul birincisi, okul ikincisi ve okul üçüncülerine plaket takdim edildi. Öğrenciler doyasıya eğlenirken geceye özel hazırlanan mezuniyet pastasını öğretmenleri ile birlikte kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.