Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bilek güreşleri tamamlandı

SPOR 27.11.2017 - 17:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3147+ kez okundu.
 

Bilek güreşleri tamamlandı

Aydın Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi İl Temsilciği ile Aydın Aktif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün ortaklaşa düzenlediği ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle gerçekleştirilen Genç Erkekler Bilek Güreşi Müsabakaları Aydın’da ilk defa gerçekleştirildi.

AYDIN- Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda 25 Kasım 2017 Cumartesi günü 32 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Sağ ve sol kol olmak üzere iki kategoride gerçekleşen müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya takdim edildi. Derece Elde Eden Sporcular: Sağ kolda: 50 kg.da 1’inci Mücahit Emre Acar, 55 kg.da 1’inci Faruk Buğra Yılmaz, 2’nci Adnan Çağlar Muslu ve 3’üncü Furkan Çavuş, 60 kg.da 1’inci Baran Güner, 2’nci Batuhan Ankara ve 3’üncü Eren Karaoğlu, 65 kg.da 1’inci Yunus Salih Aksu, 2’nci Raşit Demir ve 3’üncü Ege Özen, 70 kg.da 1’inci Kani Kerem, 2’nci Murat Teke ve 3’üncü Burak Kurnaz, 80 kg.da 1’inci Mahmut Koçu, 2’nci Talha Özen ve 3’üncü Asil Can Şen, 90 kg.da 1’inci Fatih Öğüt, 2’nci Nuri Burdur ve 3’üncü Mevlüt Korkmaz oldu. Sol kolda: 50 kg.da 1’inci Mücahit Emre Acar, 55 kg.da 1’inci Faruk Buğra Yılmaz, 2’nci Furkan Çavuş ve 3’üncü Mücahit Emre Acar, 60 kg.da 1’inci Baran Güner, 2’nci Batuhan Ankara ve 3’üncü Eren Karaoğlu, 65 kg.da 1’inci Kaan Kınacı, 2’nci Yunus Salih Aksu ve 3’üncü Raşit Demir, 70 kg.da 1’inci Murat Teke, 2’nci Burak Kurnaz ve 3’üncü Berke Tuğyan, 80 kg.da 1’inci Mahmut Koçu, 2’nci Talha Özen ve 3’üncü Asil Can Şen, 90 kg.da 1’inci Fatih ÖğüT, 2’nci Nuri Burdur ve 3’üncü Abdulkadir Aldemir oldu. Müsabakalarda dereceye girenler arasından seçilecek sporcular Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu ve Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü işbirliğiyle 09-10 Aralık 2017 tarihlerinde Ankara’da “Güçlü Bilekler Güçlü Nesiller” temasıyla düzenlenecek olan Bilek Güreşi Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanacaklar. Emeği Geçenlere Teşekkür Etti Aydın Aktif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Emrah Demir, organizasyonda katkısı olan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Aydın Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi İl Temsilciğine, kulüp görevlilerine, antrenör ve değerli hakemlerimiz başta olmak üzere katılım sağlayan tüm sporculara teşekkür etti. Kulüp sporcuları ve dereceye giren sporcuların 09-10 Aralık 2017 tarihinde yapılacak yarışmaya kadar antrenmanlarına kulüp merkezinde devam edeceklerini ifade etti.
Aydın Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi İl Temsilciği ile Aydın Aktif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün ortaklaşa düzenlediği ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle gerçekleştirilen Genç Erkekler Bilek Güreşi Müsabakaları Aydın’da ilk defa gerçekleştirildi.

AYDIN- Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda 25 Kasım 2017 Cumartesi günü 32 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Sağ ve sol kol olmak üzere iki kategoride gerçekleşen müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya takdim edildi.

Derece Elde Eden Sporcular:

Sağ kolda: 50 kg.da 1’inci Mücahit Emre Acar, 55 kg.da 1’inci Faruk Buğra Yılmaz, 2’nci Adnan Çağlar Muslu ve 3’üncü Furkan Çavuş, 60 kg.da 1’inci Baran Güner, 2’nci Batuhan Ankara ve 3’üncü Eren Karaoğlu, 65 kg.da 1’inci Yunus Salih Aksu, 2’nci Raşit Demir ve 3’üncü Ege Özen, 70 kg.da 1’inci Kani Kerem, 2’nci Murat Teke ve 3’üncü Burak Kurnaz, 80 kg.da 1’inci Mahmut Koçu, 2’nci Talha Özen ve 3’üncü Asil Can Şen, 90 kg.da 1’inci Fatih Öğüt, 2’nci Nuri Burdur ve 3’üncü Mevlüt Korkmaz oldu.

Sol kolda: 50 kg.da 1’inci Mücahit Emre Acar, 55 kg.da 1’inci Faruk Buğra Yılmaz, 2’nci Furkan Çavuş ve 3’üncü Mücahit Emre Acar, 60 kg.da 1’inci Baran Güner, 2’nci Batuhan Ankara ve 3’üncü Eren Karaoğlu, 65 kg.da 1’inci Kaan Kınacı, 2’nci Yunus Salih Aksu ve 3’üncü Raşit Demir, 70 kg.da 1’inci Murat Teke, 2’nci Burak Kurnaz ve 3’üncü Berke Tuğyan, 80 kg.da 1’inci Mahmut Koçu, 2’nci Talha Özen ve 3’üncü Asil Can Şen, 90 kg.da 1’inci Fatih ÖğüT, 2’nci Nuri Burdur ve 3’üncü Abdulkadir Aldemir oldu.

Müsabakalarda dereceye girenler arasından seçilecek sporcular Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu ve Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü işbirliğiyle 09-10 Aralık 2017 tarihlerinde Ankara’da “Güçlü Bilekler Güçlü Nesiller” temasıyla düzenlenecek olan Bilek Güreşi Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanacaklar.

Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

Aydın Aktif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Emrah Demir, organizasyonda katkısı olan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Aydın Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi İl Temsilciğine, kulüp görevlilerine, antrenör ve değerli hakemlerimiz başta olmak üzere katılım sağlayan tüm sporculara teşekkür etti. Kulüp sporcuları ve dereceye giren sporcuların 09-10 Aralık 2017 tarihinde yapılacak yarışmaya kadar antrenmanlarına kulüp merkezinde devam edeceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.