Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

BİK engeline karşı Efeler İlçesi’nde BirGün dayanışması!

GENEL 20.12.2019 - 17:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2906+ kez okundu.
 

BİK engeline karşı Efeler İlçesi’nde BirGün dayanışması!

Aydın'ın Efeler İlçesi'nde BirGün Gazetesi okurları, BİK'in ekonomik ambargosunu protesto ederek pazar yerinde ve kahvelerde BirGün Gazetesi satışı yaptılar.

AYDIN- Basın İlan Kurumu (BİK) tarafında dağıtılan ilanların kesilerek ekonomik zorluğa düşürülmeye çalışılan BirGün gazetesi okurları, pazarda ve kahvelerde gazeteye destek istedi. Yapılan uygulama ile özgür basının ve halkın haber alma hakkının engellenmeye çalışıldığını anlattı. BirGün Gazetesi okurları gazetenin satışını yaparken, havuz medyasına karşı bağımsız ve tarafsız habercilik yapan gazetelerinin zor durumda bırakılarak kapatılmasının hedeflendiğini de hatırlatarak, düzenli gazete alanların her gün mutlaka BirGün Gazetesi almaları da istendi. Özellikle dijital abonelik uygulamasının nasıl yapılacağı ve gerekliliği de anlatıldı. BirGÜN Gazetesine destek olmak isteyen bazı vatandaşlar işyerlerinin dijital aboneliğe geçiş işlemelerini de bizzat yaptılar. BirGÜN Gazetesi’ne dayanışma adına, Eğitim-Sen Sendikası Yönetim Kurulu eski üyesi Seyit PAK, S. E. S eski başkanı Şuayip Toker, Eğitim-Sen eski üyesi Hüseyin Kırmızıdağ ve Eğitim Sen eski üyesi Mehmet Kaçmaz katıldılar.
Aydın'ın Efeler İlçesi'nde BirGün Gazetesi okurları, BİK'in ekonomik ambargosunu protesto ederek pazar yerinde ve kahvelerde BirGün Gazetesi satışı yaptılar.

AYDIN- Basın İlan Kurumu (BİK) tarafında dağıtılan ilanların kesilerek ekonomik zorluğa düşürülmeye çalışılan BirGün gazetesi okurları, pazarda ve kahvelerde gazeteye destek istedi. Yapılan uygulama ile özgür basının ve halkın haber alma hakkının engellenmeye çalışıldığını anlattı.

BirGün Gazetesi okurları gazetenin satışını yaparken, havuz medyasına karşı bağımsız ve tarafsız habercilik yapan gazetelerinin zor durumda bırakılarak kapatılmasının hedeflendiğini de hatırlatarak, düzenli gazete alanların her gün mutlaka BirGün Gazetesi almaları da istendi. Özellikle dijital abonelik uygulamasının nasıl yapılacağı ve gerekliliği de anlatıldı.

BirGÜN Gazetesine destek olmak isteyen bazı vatandaşlar işyerlerinin dijital aboneliğe geçiş işlemelerini de bizzat yaptılar.

BirGÜN Gazetesi’ne dayanışma adına, Eğitim-Sen Sendikası Yönetim Kurulu eski üyesi Seyit PAK, S. E. S eski başkanı Şuayip Toker, Eğitim-Sen eski üyesi Hüseyin Kırmızıdağ ve Eğitim Sen eski üyesi Mehmet Kaçmaz katıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.