Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bıçaklı kavga 1 cana mal oldu

ASAYİŞ 19.02.2017 - 21:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3847+ kez okundu.
 

Bıçaklı kavga 1 cana mal oldu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde iki grup arasında meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi öldü bir kişi de yaralandı.

AYDIN- Olayla ilgili iki kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay akşam saatlerinde Sümer Arenası yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Nazilli’de düzenlenen deve güreşini izleyen iki grup arasında güreşlerden sonra kavga çıktı. Edinilen bilgiye göre; Bahir O. ve E.B. ile A.T. ve M.K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Alkollü olduğu iddia edilen şahıslar arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada, Bahri O. ve E.B. iddiaya göre A.T. ve M.K. tarafından bıçaklandı. Kalbine ve karaciğerine isabet eden bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Bahri O. Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Aydın’a sevk edilen Bahri O., yolda hayatını kaybetti. Öte yandan, karın boşluğu ve kolundan yaralanan E.B.’nin yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi Polis, kısa sürede bıçaklı saldırgan olduğu ileri sürülen A.T. ve M.K.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi. Acı haberi duyup hastaneye akın eden Bahri B.’nin yakınları sinir krizleri geçirdi.
Aydın’ın Nazilli ilçesinde iki grup arasında meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi öldü bir kişi de yaralandı.

AYDIN- Olayla ilgili iki kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay akşam saatlerinde Sümer Arenası yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Nazilli’de düzenlenen deve güreşini izleyen iki grup arasında güreşlerden sonra kavga çıktı. Edinilen bilgiye göre; Bahir O. ve E.B. ile A.T. ve M.K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Alkollü olduğu iddia edilen şahıslar arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada, Bahri O. ve E.B. iddiaya göre A.T. ve M.K. tarafından bıçaklandı. Kalbine ve karaciğerine isabet eden bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Bahri O. Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Aydın’a sevk edilen Bahri O., yolda hayatını kaybetti. Öte yandan, karın boşluğu ve kolundan yaralanan E.B.’nin yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi

Polis, kısa sürede bıçaklı saldırgan olduğu ileri sürülen A.T. ve M.K.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

Acı haberi duyup hastaneye akın eden Bahri B.’nin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.