Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Beylik tabancasıyla hayatına son verdi

ASAYİŞ 05.08.2019 - 09:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3043+ kez okundu.
 

Beylik tabancasıyla hayatına son verdi

Kafasına bir el ateş eden polis memuru hastanede hayatını kaybetti.

AYDIN  - Aydın’ın Koçarlı İlçesi’nde beylik tabancası ile kafasına bir el ateş eden polis memuru yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, Koçarlı Polis Lojmanları’ndaki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis memuru evli ve bir çocuk babası Emrah Korkmaz, evde beylik tabancası ile kafasına bir el ateş etti. Silah sesini duyan yakınları odaya girdiklerinde Korkmaz’ın kanlar içinde kaldığını görerek, hemen 112 Acil Sağlık Ekiplerine haber verdi. Polis memuru Korkmaz’ı olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürdü. Polis memuru Korkmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Kafasına bir el ateş eden polis memuru hastanede hayatını kaybetti.

AYDIN  - Aydın’ın Koçarlı İlçesi’nde beylik tabancası ile kafasına bir el ateş eden polis memuru yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Koçarlı Polis Lojmanları’ndaki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis memuru evli ve bir çocuk babası Emrah Korkmaz, evde beylik tabancası ile kafasına bir el ateş etti. Silah sesini duyan yakınları odaya girdiklerinde Korkmaz’ın kanlar içinde kaldığını görerek, hemen 112 Acil Sağlık Ekiplerine haber verdi.

Polis memuru Korkmaz’ı olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürdü. Polis memuru Korkmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.