Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Beylerbeyi ve Uçar Güvenlik çalışanlarından kan bağışı

GÜNCEL 21.11.2018 - 19:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3892+ kez okundu.
 

Beylerbeyi ve Uçar Güvenlik çalışanlarından kan bağışı

ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Beylerbeyi Genel Güvenlik Sistemleri Elk. San. ve Tic. Ltd. Şti ve Uçar Elektronik Genel Güvenlik Alarm Sistemleri Ltd, Şti. çalışanları, Erdoğan Uçar organizasyonunda Kızılay’a kan bağışında bulundu.

AYDIN- 2005 yılında Sağlık Bakanlığı’nın himayesi ve denetiminde, güvenli kan temininde yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmayı hedefleyen ‘Güvenli Kan Temini Programı’ kapsamında, Beylerbeyi Genel Güvenlik Sistemleri Limited Şirketi’nin 40 çalışanı Kızılay’a kan verdi. Şirketin İnsan Kaynakları ve Satın Alma Sorumlusu Mutlu Saçmacıoğlu personelimizin yarısının kan vermek istediğini ve bundan ötürü Kızılay’ı arayıp kan vermek istediklerini belirtip ‘’Güzel bir etkinlik oldu. İnşallah birçok kişiye faydamız dokunur’’ dedi Kanın bir gün hepimize gerekli olabileceğini düşündüğüm için kan verme ihtiyacı htim diyen şirket çalışanlarından Necati Uçar, mutlu olduğunu belirtip kan bağışını herkese tavsiye ettiğini söyledi. Eski yıllardaki gibi, hasta yakınlarının kan aramalarını engellemek için düzenli aralıklarda Kan Bağış Kampanyaları yaptıklarını belirten Kızılay Aydın Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Rıdvan Şenol, şunları söyledi: ‘’Erkekler 3 ayda bir, kadınlar 4 ayda bir kan bağışı yapabiliyor. Biz de şehrin görünür yerlerinde, kolay ulaşılabilir noktalara, ilçelere köylere, kurum, kuruluş ve okullarda kan bağışı etkinliği düzenleyerek, topladığımız kanları testlerden geçirip hastanelerimize ulaştırıyoruz. Dolayısıyla, hasta yakını vatandaşlarımıza git kan bul demiyoruz. Son anda bulunan kanın acil durumlarda hiçbir ehemmiyeti yok. Çünkü alınan kanın test edilmesi gerekiyor ve bu testler minimum yedi sekiz saat sürüyor. Her an kullanıma hazır kan olması bizim hastalarımızı kurtarmamıza olanak sağlıyor Bunun için de, sürekli açık olan bağış noktalarımızda bekliyoruz ya da bugün Beylerbeyi Şirketi’nde yaptığımız gibi, firma ve kurumlara, onların davetiyle, olmazsa, biz kendi kapılarını çalarak kan bağışı kampanyası yapıyoruz. Hiç görmediği birine kanını bağışlayan bu güzel insanlarımıza, bizden bir anı olsun diye, 10. bağıştan sonra bronz, 25. bağışta gümüş, 35. bağışta altın madalya ve 45. bağıştan sonra da plaket veriyoruz.’’ Haber ve Foto: Muhammet ÖZDEMİR
ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Beylerbeyi Genel Güvenlik Sistemleri Elk. San. ve Tic. Ltd. Şti ve Uçar Elektronik Genel Güvenlik Alarm Sistemleri Ltd, Şti. çalışanları, Erdoğan Uçar organizasyonunda Kızılay’a kan bağışında bulundu.

AYDIN- 2005 yılında Sağlık Bakanlığı’nın himayesi ve denetiminde, güvenli kan temininde yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmayı hedefleyen ‘Güvenli Kan Temini Programı’ kapsamında, Beylerbeyi Genel Güvenlik Sistemleri Limited Şirketi’nin 40 çalışanı Kızılay’a kan verdi.

Şirketin İnsan Kaynakları ve Satın Alma Sorumlusu Mutlu Saçmacıoğlu personelimizin yarısının kan vermek istediğini ve bundan ötürü Kızılay’ı arayıp kan vermek istediklerini belirtip ‘’Güzel bir etkinlik oldu. İnşallah birçok kişiye faydamız dokunur’’ dedi

Kanın bir gün hepimize gerekli olabileceğini düşündüğüm için kan verme ihtiyacı htim diyen şirket çalışanlarından Necati Uçar, mutlu olduğunu belirtip kan bağışını herkese tavsiye ettiğini söyledi.

Eski yıllardaki gibi, hasta yakınlarının kan aramalarını engellemek için düzenli aralıklarda Kan Bağış Kampanyaları yaptıklarını belirten Kızılay Aydın Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Rıdvan Şenol, şunları söyledi:

‘’Erkekler 3 ayda bir, kadınlar 4 ayda bir kan bağışı yapabiliyor. Biz de şehrin görünür yerlerinde, kolay ulaşılabilir noktalara, ilçelere köylere, kurum, kuruluş ve okullarda kan bağışı etkinliği düzenleyerek, topladığımız kanları testlerden geçirip hastanelerimize ulaştırıyoruz.

Dolayısıyla, hasta yakını vatandaşlarımıza git kan bul demiyoruz. Son anda bulunan kanın acil durumlarda hiçbir ehemmiyeti yok. Çünkü alınan kanın test edilmesi gerekiyor ve bu testler minimum yedi sekiz saat sürüyor. Her an kullanıma hazır kan olması bizim hastalarımızı kurtarmamıza olanak sağlıyor Bunun için de, sürekli açık olan bağış noktalarımızda bekliyoruz ya da bugün Beylerbeyi Şirketi’nde yaptığımız gibi, firma ve kurumlara, onların davetiyle, olmazsa, biz kendi kapılarını çalarak kan bağışı kampanyası yapıyoruz.

Hiç görmediği birine kanını bağışlayan bu güzel insanlarımıza, bizden bir anı olsun diye, 10. bağıştan sonra bronz, 25. bağışta gümüş, 35. bağışta altın madalya ve 45. bağıştan sonra da plaket veriyoruz.’’ Haber ve Foto: Muhammet ÖZDEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.