Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Beyaz Saray’da kritik zirve

SİYASET 01.04.2016 - 11:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3555+ kez okundu.
 

Beyaz Saray’da kritik zirve

Erdoğan, Washington'daki ikili temasları kapsamında ABD Başkanı Obama ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Obama'nın Beyaz Saray'daki ikili görüşmesi yaklaşık 50 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama'nın Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılan devlet ve hükümet başkanları onuruna düzenlediği yemeğe katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konakladığı St. Regis Oteli'ndeki kabullerinin ardından Beyaz Saray'a geçti. Burada makam aracından inen Erdoğan, kendisini görüntüleyen gazetecileri el sallayarak selamladı. Erdoğan, daha sonra binaya geçerek, ABD Başkanı Obama'nın ev sahipliğindeki yemeğe iştirak etti. İKİLİ GÖRÜŞME YAKLAŞIK 50 DAKİKA SÜRDÜ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington'daki ikili temasları kapsamında ABD Başkanı Barack Obama ile bir araya geldi. Beyaz Saray'daki ikili görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, ikili görüşme, ABD Başkanı Obama'nın Washington'daki Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılan devlet ve hükümet başkanları onuruna Beyaz Saray'da verdiği yemek sonrasında gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Obama arasındaki ikili görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü. GÖRÜŞMEDE ELE ALINAN KONULAR Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama arasındaki görüşmede bölgesel güvenlik, terörle mücadele ve mültecilerle alakalı olarak Türkiye-ABD arasındaki işbirliği konusunun ele alındığı bildirildi.  
Erdoğan, Washington'daki ikili temasları kapsamında ABD Başkanı Obama ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Obama'nın Beyaz Saray'daki ikili görüşmesi yaklaşık 50 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama'nın Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılan devlet ve hükümet başkanları onuruna düzenlediği yemeğe katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konakladığı St. Regis Oteli'ndeki kabullerinin ardından Beyaz Saray'a geçti. Burada makam aracından inen Erdoğan, kendisini görüntüleyen gazetecileri el sallayarak selamladı.

Erdoğan, daha sonra binaya geçerek, ABD Başkanı Obama'nın ev sahipliğindeki yemeğe iştirak etti.

İKİLİ GÖRÜŞME YAKLAŞIK 50 DAKİKA SÜRDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington'daki ikili temasları kapsamında ABD Başkanı Barack Obama ile bir araya geldi. Beyaz Saray'daki ikili görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, ikili görüşme, ABD Başkanı Obama'nın Washington'daki Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılan devlet ve hükümet başkanları onuruna Beyaz Saray'da verdiği yemek sonrasında gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Obama arasındaki ikili görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü.

GÖRÜŞMEDE ELE ALINAN KONULAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama arasındaki görüşmede bölgesel güvenlik, terörle mücadele ve mültecilerle alakalı olarak Türkiye-ABD arasındaki işbirliği konusunun ele alındığı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.