Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Beyaz Kod sorumlularına eğitim verildi

SAĞLIK 05.05.2017 - 13:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3210+ kez okundu.
 

Beyaz Kod sorumlularına eğitim verildi

Aydın’da Toplum Sağlığı Merkezi, “Beyaz Kod” (Saldırı ve Taciz Durumunda Güvenliğin Sağlanması) sorumlularına eğitim verildi.

AYDIN- Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda Çalışan Hakları ve Güvenliği Biriminden Dr. Ebru Kurt ve Serpil Yamak, İl Sağlık Müdürlüğü’nden Av. Eda Özdemir Koçak tarafından beyaz kod sorumlularına eğitim gerçekleştirildi. Verilen eğitimde, beyaz kod mevzuatı ve çalışanlara bu mevzuatla sağlanan imkanların neler olduğu, iletişim becerileri, problem çözme teknikleri, stres yönetimi ve öfke kontrolü, öfkeli hastalarla ve hasta yakınlarıyla iletişim, beyaz kod sisteminin nasıl kullanılacağı konularında bilgilendirilme yapıldı.
Aydın’da Toplum Sağlığı Merkezi, “Beyaz Kod” (Saldırı ve Taciz Durumunda Güvenliğin Sağlanması) sorumlularına eğitim verildi.

AYDIN- Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda Çalışan Hakları ve Güvenliği Biriminden Dr. Ebru Kurt ve Serpil Yamak, İl Sağlık Müdürlüğü’nden Av. Eda Özdemir Koçak tarafından beyaz kod sorumlularına eğitim gerçekleştirildi.

Verilen eğitimde, beyaz kod mevzuatı ve çalışanlara bu mevzuatla sağlanan imkanların neler olduğu, iletişim becerileri, problem çözme teknikleri, stres yönetimi ve öfke kontrolü, öfkeli hastalarla ve hasta yakınlarıyla iletişim, beyaz kod sisteminin nasıl kullanılacağı konularında bilgilendirilme yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.