Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Beyaz Grup seçim startını verdi

GENEL 07.03.2018 - 10:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2781+ kez okundu.
 

Beyaz Grup seçim startını verdi

1 Nisan’daki Aydın Ticaret Odası seçimleri öncesi Ömer Özkaya’nın başkan adaylığını yaptığı Beyaz Grup sahaya indiğini açıkladı.

AYDIN- 1 Nisan’da gerçekleştirilecek Aydın Ticaret Odası seçimlerinde, Beyaz Grup ile başkanlığa aday olan Ömer Özkaya düzenlediği toplantıyla seçim startını verdiklerini açıkladı. Aydın Ticaret Odası’nın 1 Nisan 2018’de yapılacak olan seçimlerinde Beyaz Grup adına başkanlığa talip olan Ömer Özkaya düzenlediği toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beyaz Grup ile başkanlığa aday olan Ömer Özkaya, “Beyaz Grup olarak yanlış gördüğümüz bir takım işleri düzeltmek, üyelerimizin ticaretini geliştirmek istiyoruz. Aydın’ın ekonomik ve sosyal konuları ile ilgili projeler üretmek istiyoruz. Meclis ve komitelerdeki aday arkadaşlarımız, sektöründe sevilen, başarılı ve sektör sorunlarına çözüm üretebilecek donanımda. Amacımız; şahsi menfaatlerimizin dışında, odanın gücünü kullanarak değil, odaya güç vererek üyelerimizin ticaretini geliştirmek istiyoruz” dedi. ÖMER ÖZKAYA: YENİ BİR YÖNETİM, AKTİF BİR ODA, GÜÇLÜ ÜYE Yepyeni bir yönetim anlayışında “ben” değil, “biz” anlayışıyla çalışacaklarını belirten Özkaya, “Yeni bir yönetim, aktif bir oda, güçlü üye, esas amacımız budur. Üyelerimiz arasında ayrım yapmadan, üyelerimizin sorunlarını oda meclisimizde, komitelerimizde tartışarak çözüm odaklı çalışacağız. Beyaz Grup olarak Aydın’daki kurumlar arasında kaybolan işbirliğini yeniden inşa edip, paydaşımız olan kurumlarla saygın ilişkiler kuracağız. Üyelerimizin ve Aydınımızın ticaret hacmini güçlendirmeye öncelik edecek, paydaşlarımızın hazırladığı projelere destek vereceğiz” şeklinde konuştu. ODA ÜYELERİNE OY KULLANIN ÇAĞRISI Şeffaf bir yönetim sergileyeceklerini söyleyen AYTO Başkan adayı Ömer Özkaya, “Tüm üyelerimizi 1 Nisan’da yapılacak olan seçimlerde demokratik haklarını kullanmaya ve odaya sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi. Hiçbir siyasi iradenin güdümünde olmadıklarını belirten Özkaya, “Aramızda her türlü siyasi düşünceye sahip arkadaşlar var. Ticaret odaları, siyaset üstü bir kurumdur. Bizler de bunu Aydın’da htirmek amacındayız” şeklinde konuştu. GEÇMİŞ DÖNEMDE YAPTIKLARIMIZIN ARKASINDAYIZ AYTO üyeleri arasında da merak edilen bir konu hakkında açıklamalarda bulunan Ömer Özkaya, “Geçmiş dönemde yaptıklarımızın sonuna kadar arkasındayız. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yaşadık. Üyelere anlatılan davalık olduğumuz konusu kesinlikle yalandır. Bu şekilde konuşanları ispata davet ediyoruz. İspat edemezlerse de kendilerini huzurunuzda müfteri ilan ediyoruz” dedi. Birçok konuların da ele alındığı toplantıda başkan adayı Özkaya, “yeni yapılan AYTO binasının da yerinin yanlış olduğunu ve 1 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Aydın Ticaret Odası seçim tarihinin de mevcut başkan tarafından üyelere ve kendilerine bilgilendirilmediğini, neden gizlendiğini de anlayamadığını” ifade etti.
1 Nisan’daki Aydın Ticaret Odası seçimleri öncesi Ömer Özkaya’nın başkan adaylığını yaptığı Beyaz Grup sahaya indiğini açıkladı.

AYDIN- 1 Nisan’da gerçekleştirilecek Aydın Ticaret Odası seçimlerinde, Beyaz Grup ile başkanlığa aday olan Ömer Özkaya düzenlediği toplantıyla seçim startını verdiklerini açıkladı.

Aydın Ticaret Odası’nın 1 Nisan 2018’de yapılacak olan seçimlerinde Beyaz Grup adına başkanlığa talip olan Ömer Özkaya düzenlediği toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beyaz Grup ile başkanlığa aday olan Ömer Özkaya, “Beyaz Grup olarak yanlış gördüğümüz bir takım işleri düzeltmek, üyelerimizin ticaretini geliştirmek istiyoruz. Aydın’ın ekonomik ve sosyal konuları ile ilgili projeler üretmek istiyoruz. Meclis ve komitelerdeki aday arkadaşlarımız, sektöründe sevilen, başarılı ve sektör sorunlarına çözüm üretebilecek donanımda. Amacımız; şahsi menfaatlerimizin dışında, odanın gücünü kullanarak değil, odaya güç vererek üyelerimizin ticaretini geliştirmek istiyoruz” dedi.

ÖMER ÖZKAYA: YENİ BİR YÖNETİM, AKTİF BİR ODA, GÜÇLÜ ÜYE

Yepyeni bir yönetim anlayışında “ben” değil, “biz” anlayışıyla çalışacaklarını belirten Özkaya, “Yeni bir yönetim, aktif bir oda, güçlü üye, esas amacımız budur. Üyelerimiz arasında ayrım yapmadan, üyelerimizin sorunlarını oda meclisimizde, komitelerimizde tartışarak çözüm odaklı çalışacağız. Beyaz Grup olarak Aydın’daki kurumlar arasında kaybolan işbirliğini yeniden inşa edip, paydaşımız olan kurumlarla saygın ilişkiler kuracağız. Üyelerimizin ve Aydınımızın ticaret hacmini güçlendirmeye öncelik edecek, paydaşlarımızın hazırladığı projelere destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

ODA ÜYELERİNE OY KULLANIN ÇAĞRISI

Şeffaf bir yönetim sergileyeceklerini söyleyen AYTO Başkan adayı Ömer Özkaya, “Tüm üyelerimizi 1 Nisan’da yapılacak olan seçimlerde demokratik haklarını kullanmaya ve odaya sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi.

Hiçbir siyasi iradenin güdümünde olmadıklarını belirten Özkaya, “Aramızda her türlü siyasi düşünceye sahip arkadaşlar var. Ticaret odaları, siyaset üstü bir kurumdur. Bizler de bunu Aydın’da htirmek amacındayız” şeklinde konuştu.

GEÇMİŞ DÖNEMDE YAPTIKLARIMIZIN ARKASINDAYIZ

AYTO üyeleri arasında da merak edilen bir konu hakkında açıklamalarda bulunan Ömer Özkaya, “Geçmiş dönemde yaptıklarımızın sonuna kadar arkasındayız. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yaşadık. Üyelere anlatılan davalık olduğumuz konusu kesinlikle yalandır. Bu şekilde konuşanları ispata davet ediyoruz. İspat edemezlerse de kendilerini huzurunuzda müfteri ilan ediyoruz” dedi.

Birçok konuların da ele alındığı toplantıda başkan adayı Özkaya, “yeni yapılan AYTO binasının da yerinin yanlış olduğunu ve 1 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Aydın Ticaret Odası seçim tarihinin de mevcut başkan tarafından üyelere ve kendilerine bilgilendirilmediğini, neden gizlendiğini de anlayamadığını” ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.