Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Beyaz bayraklı okullar belgelerini aldı

EĞİTİM 04.11.2017 - 16:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2869+ kez okundu.
 

Beyaz bayraklı okullar belgelerini aldı

Didim’de “Temiz ve Sağlıklı Okul” projesi çerçevesinde Beyaz Bayrak almaya hak kazanan 9 okulun yöneticilerine bayrak ve sertifikaları Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen törenle verildi.

AYDIN- Milli Eğitim Bakanlığının Sağlık Bakanlığı ile birlikte uyguladığı “Temiz ve Sağlıklı Okul” projesi çerçevesi kapsamında müracaat eden 9 okula beyaz bayrak ve sertifikaları törenle verildi. Beyaz Bayrak alan okul müdürlerini makamında ağırlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, okul idarecilerini tebrik ederek, hedeflerinin Beyaz Bayrak alan okul sayısını arttırmak olduğunu belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak geçen yıldan bu yana çeşitli projeler üretme çabası içerisinde olduklarını ifade eden Akdemir, bunlardan bir tanesinin de "Temiz ve Sağlıklı Okul" projesi olduğunu söyledi. Beyaz Bayrak almaya hak kazanan okullar şunlar; Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu, Mahir Özgür Damar İlkokulu, Özel Şirinler Anaokulu, Fevzipaşa Akbudak İlkokulu, Gazi İlkokulu, Gazi Ortaokulu, Zeynep-Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Valiler İlkokulu, Cumhuriyet İlk/Ortaokul ve Didim Halk Eğitim Merkezi.
Didim’de “Temiz ve Sağlıklı Okul” projesi çerçevesinde Beyaz Bayrak almaya hak kazanan 9 okulun yöneticilerine bayrak ve sertifikaları Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen törenle verildi.

AYDIN- Milli Eğitim Bakanlığının Sağlık Bakanlığı ile birlikte uyguladığı “Temiz ve Sağlıklı Okul” projesi çerçevesi kapsamında müracaat eden 9 okula beyaz bayrak ve sertifikaları törenle verildi. Beyaz Bayrak alan okul müdürlerini makamında ağırlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, okul idarecilerini tebrik ederek, hedeflerinin Beyaz Bayrak alan okul sayısını arttırmak olduğunu belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak geçen yıldan bu yana çeşitli projeler üretme çabası içerisinde olduklarını ifade eden Akdemir, bunlardan bir tanesinin de "Temiz ve Sağlıklı Okul" projesi olduğunu söyledi. Beyaz Bayrak almaya hak kazanan okullar şunlar; Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu, Mahir Özgür Damar İlkokulu, Özel Şirinler Anaokulu, Fevzipaşa Akbudak İlkokulu, Gazi İlkokulu, Gazi Ortaokulu, Zeynep-Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Valiler İlkokulu, Cumhuriyet İlk/Ortaokul ve Didim Halk Eğitim Merkezi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.