Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Beyaz altın pamuk eski günlerine dönüyor

SİYASET 30.04.2017 - 14:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4136+ kez okundu.
 

Beyaz altın pamuk eski günlerine dönüyor

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Koçarlı Yeniköy’de katıldığı Geleneksel Tarla Günü etkinliğinde pamuk ekimi yaparken, “Beyaz Altın Pamuk eski günlerine dönüyor” dedi.

AYDIN- AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Koçarlı Yeniköy'de "Geleneksel Tarla günü" vesilesiyle,  Koçarlı Ovası’nda kendisinin kullandığı traktörle bir çiftçinin tarlasında "beyaz altın" pamuk dizimi gerçekleştirdi. Erdem pamuk diziminin ardından Yeniköy'de vatandaşlarla sohbet etti. 2017 yılının çiftçiler ve üreticiler açısından bol ve bereketli geçmesini temenni eden Erdem, "AK Parti hükümeti tarafından açıklanan Milli Tarım Projesi'nde pamuk stratejik ürün olarak belirtilmiş ve pamuğun önemine dikkat çekilmiştir. Pamuk üretimine verilen destekler artarak devam edecektir. 2017 yılı için yüzde 50 mazot desteği 2018 yılının ilk çeyreğinde ödenecek. Beyaz altın pamuk eski günlerine dönecek" dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Koçarlı Yeniköy’de katıldığı Geleneksel Tarla Günü etkinliğinde pamuk ekimi yaparken, “Beyaz Altın Pamuk eski günlerine dönüyor” dedi.

AYDIN- AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Koçarlı Yeniköy'de "Geleneksel Tarla günü" vesilesiyle,  Koçarlı Ovası’nda kendisinin kullandığı traktörle bir çiftçinin tarlasında "beyaz altın" pamuk dizimi gerçekleştirdi. Erdem pamuk diziminin ardından Yeniköy'de vatandaşlarla sohbet etti.

2017 yılının çiftçiler ve üreticiler açısından bol ve bereketli geçmesini temenni eden Erdem, "AK Parti hükümeti tarafından açıklanan Milli Tarım Projesi'nde pamuk stratejik ürün olarak belirtilmiş ve pamuğun önemine dikkat çekilmiştir. Pamuk üretimine verilen destekler artarak devam edecektir. 2017 yılı için yüzde 50 mazot desteği 2018 yılının ilk çeyreğinde ödenecek. Beyaz altın pamuk eski günlerine dönecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.