Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Beton dökümüne izin çıktı

GÜNCEL 30.04.2020 - 12:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3616+ kez okundu.
 

Beton dökümüne izin çıktı

Aydın İMO Başmkanı Özlenen Alcı, koronoviris nedeniyle hafta sonları yasak olan beton dökümüne yapılan girişimler socunda izin aldıklarını belirtti.

AYDIN - Başkan Alcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü: “COVID-19 salgınının yayılmasını önlemek amacıyla ulusal çapta, hafta sonları sokağa çıkma yasağı getirilmiştir. Buna bağlı olarak çalışma yasağı olmayan günlerde faaliyetine devam eden inşaatlarda dökülen beton numuneleri sokağa çıkma yasağı bulunan günlerde toplanamayacağından, yasağın bir gün öncesinde beton dökümüne izin verilmemekteydi. Odamız yönetim kurulu olarak yaptığımız girişimler ile Aydın Valiliği'nden, sokağa çıkma yasağı olan günlerde numunelerin toplanmasına yönelik beton laboratuvarlarına izin verilmesi sağlanmıştır. Dolayısı ile 30 Nisan 2020 günü ve diğer sokağa çıkma yasağı olan günlerden bir gün önce beton dökümü yapılabilecektir. Desteklerinden dolayı Aydın Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger'e, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Taha Al'a ve Şube Müdürü Erman Avanas'a teşekkür ederiz.”
Aydın İMO Başmkanı Özlenen Alcı, koronoviris nedeniyle hafta sonları yasak olan beton dökümüne yapılan girişimler socunda izin aldıklarını belirtti.

AYDIN - Başkan Alcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü:

“COVID-19 salgınının yayılmasını önlemek amacıyla ulusal çapta, hafta sonları sokağa çıkma yasağı getirilmiştir. Buna bağlı olarak çalışma yasağı olmayan günlerde faaliyetine devam eden inşaatlarda dökülen beton numuneleri sokağa çıkma yasağı bulunan günlerde toplanamayacağından, yasağın bir gün öncesinde beton dökümüne izin verilmemekteydi.

Odamız yönetim kurulu olarak yaptığımız girişimler ile Aydın Valiliği'nden, sokağa çıkma yasağı olan günlerde numunelerin toplanmasına yönelik beton laboratuvarlarına izin verilmesi sağlanmıştır.

Dolayısı ile 30 Nisan 2020 günü ve diğer sokağa çıkma yasağı olan günlerden bir gün önce beton dökümü yapılabilecektir.

Desteklerinden dolayı Aydın Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger'e, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Taha Al'a ve Şube Müdürü Erman Avanas'a teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.