Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Beşiktaşlılar Kartal Yuvası’nı açtı

EKONOMİ 12.08.2016 - 20:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3848+ kez okundu.
 

Beşiktaşlılar Kartal Yuvası’nı açtı

Aydın’da Beşiktaş’ın orijinal ürünlerinin satışını yapacak olan Kartal Yuvası Aydın Mağazası, bugün kapılarını Beşiktaş’a gönül veren Aydınlı taraftarlarına açtı.

AYDIN- Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş’ın lisanslı ürünlerinin bulunacağı mağaza, ‘Kartal Yuvası Aydın Mağazası’ adı altında Aydın’ın Efeler İlçesi Kurtuluş Mahallesi Kıbrıs Caddesi’nde davetliler ve taraftarlarıyla birlikte törenle hizmete açtı. Kartal Yuvası Aydın Mağazası ile ilgili Aydınlı yatırımcı Mesut Kumral’ın kurmuş olduğu şirket ile Beşiktaş Kulübü arasında anlaşma sağlandı. Aydın Beşiktaşlar Derneği, mağazanın tadilat çalışmalarının başladığını ilan etti. Formadan saate, ev tekstilinden, araç aksesuarlarına kadar lisanslı tüm ürünlerin satışının yapılacağı mağaza ile Aydın’da bir ilk gerçekleştirilmiş olacak. “FİKRET ORMAN GELECEK” Açılış konuşmasını yapan Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan, şunları söyledi: “Resmi açılışımızı daha sonra yapacağız. O gün sayın başkanımız Fikret Orman katılacaktır” diyerek açılış kurdelesini işletmeci ve davetlilerle birlikte kesti. Aydın’da yaşayan Beşiktaş taraftarının böyle bir mağazaya ihtiyaçları olduğunu defalarca bizlere ilettiler. Kartal Yuvası bir mağazanın Aydın’da açılması bizleri ve taraftarımızı çok mutlu etmiştir diyerek, “Kartal Yuvası Beşiktaşlılara ve Aydın spor camiasına hizmet verecek bir işletme. Beşiktaş’ın tüm orijinal lisanslı ürünleri satışa sunulacak. Burası adından da anlaşılacağı gibi tüm Kartalların yuvası olacak. Gün geçtikçe bu işletmenin daha iyi olanaklar sunabilmesi için çalışmalarımız devam edecek. Resmi açılışımızda da sayın başkanımız Fikret Orman beyde katılacak.” DERNEĞE, TARAFTARLARA VEDAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ işletmeci Bahri Kumral da, “Kartal Yuvası Aydın Mağazası’nın açılmasında bizlere destek çıkan Aydın Beşiktaşlılar Derneği’ne teşekkür ediyorum. Açılışımızda bizleri onurlandıran tüm taraftarımıza ve dostlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aydınlı Kartallara en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Kartal Yuvası’nın Aydın halkına, taraftarımıza hayırlı olması diliyorum” dedi. Kartal Yuvası Okunan duaların eşliğinde kesilen kurban ile kapılarını açtı. Gezgin Değirmenci/Yeni Ufuk
Aydın’da Beşiktaş’ın orijinal ürünlerinin satışını yapacak olan Kartal Yuvası Aydın Mağazası, bugün kapılarını Beşiktaş’a gönül veren Aydınlı taraftarlarına açtı.

AYDIN- Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş’ın lisanslı ürünlerinin bulunacağı mağaza, ‘Kartal Yuvası Aydın Mağazası’ adı altında Aydın’ın Efeler İlçesi Kurtuluş Mahallesi Kıbrıs Caddesi’nde davetliler ve taraftarlarıyla birlikte törenle hizmete açtı.

Kartal Yuvası Aydın Mağazası ile ilgili Aydınlı yatırımcı Mesut Kumral’ın kurmuş olduğu şirket ile Beşiktaş Kulübü arasında anlaşma sağlandı. Aydın Beşiktaşlar Derneği, mağazanın tadilat çalışmalarının başladığını ilan etti. Formadan saate, ev tekstilinden, araç aksesuarlarına kadar lisanslı tüm ürünlerin satışının yapılacağı mağaza ile Aydın’da bir ilk gerçekleştirilmiş olacak.

“FİKRET ORMAN GELECEK”

Açılış konuşmasını yapan Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan, şunları söyledi:

“Resmi açılışımızı daha sonra yapacağız. O gün sayın başkanımız Fikret Orman katılacaktır” diyerek açılış kurdelesini işletmeci ve davetlilerle birlikte kesti.

Aydın’da yaşayan Beşiktaş taraftarının böyle bir mağazaya ihtiyaçları olduğunu defalarca bizlere ilettiler. Kartal Yuvası bir mağazanın Aydın’da açılması bizleri ve taraftarımızı çok mutlu etmiştir diyerek, “Kartal Yuvası Beşiktaşlılara ve Aydın spor camiasına hizmet verecek bir işletme. Beşiktaş’ın tüm orijinal lisanslı ürünleri satışa sunulacak. Burası adından da anlaşılacağı gibi tüm Kartalların yuvası olacak. Gün geçtikçe bu işletmenin daha iyi olanaklar sunabilmesi için çalışmalarımız devam edecek. Resmi açılışımızda da sayın başkanımız Fikret Orman beyde katılacak.”

DERNEĞE, TARAFTARLARA VEDAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

işletmeci Bahri Kumral da, “Kartal Yuvası Aydın Mağazası’nın açılmasında bizlere destek çıkan Aydın Beşiktaşlılar Derneği’ne teşekkür ediyorum. Açılışımızda bizleri onurlandıran tüm taraftarımıza ve dostlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Aydınlı Kartallara en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Kartal Yuvası’nın Aydın halkına, taraftarımıza hayırlı olması diliyorum” dedi.

Kartal Yuvası Okunan duaların eşliğinde kesilen kurban ile kapılarını açtı.

Gezgin Değirmenci/Yeni Ufuk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.