Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Beşiktaşlı çarşı esnafından yeni yıl hediyesi

GÜNCEL 05.01.2017 - 20:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3456+ kez okundu.
 

Beşiktaşlı çarşı esnafından yeni yıl hediyesi

Beşiktaşlı taraftarın tek adresi Tiryaki Çay Evi ve Kafesinin sahibi Servet Toğaç Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Toğaç, Başkan Alıcık’ın yeni yılını kutlayarak özel olarak ahşaptan yapılmış kara kartal biblosunu Alıcık’a hediye etti. Nazilli’de Beşiktaşlı taraftarın bir araya geldiği, Beşiktaş maçlarını hep birlikte izledikleri Tiryaki Çay Evi ve Kafesinin sahibi olan Servet Toğaç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek yeni yılını kutladı. Koyu Beşiktaş taraftarı olan Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a diğer Beşiktaşlı taraftarların da yeni yıl tebriklerini ileterek el yapımı ahşap kara kartal biblosunu hediye etti. Oynadığı sahalarda izlemeye gidemediği maçları taraftar ile Tiryaki Çay Evinde izleyen Başkan Alıcık, Sevet Toğaç’ın ziyaretinden ve yaptığı bu sürprizinden çok mutlu olduğunu belirterek “Öncelikle Beşiktaş taraftarı olmaktan dolayı büyük onur ve gurur duyuyorum. Taraftar ile birlikte kardeşimize ait olan Tiryaki Çay evinde Beşiktaş maçlarını izlemek bize zevk veriyor. Birlik beraberliğin, kenetlenme duygularının kardeşlik duygularının en güzel yaşandığı adreslerden biridir bu mekân. Nazillimizde böyle duyguları yaşatan bir yerin olması büyük bir şanstır. Servet Kardeşimiz para pulun peşine düşmeden büyük özveri ile bu mekânı işletiyor. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Beşiktaşlı taraftara da ayrıca özel olarak teşekkürlerini ileten Alıcık, “Kendim Beşiktaş taraftarıyım diye demiyorum. Ancak ayrıcalıkları farklılıkları vardır Beşiktaşlı olmanın. Bir tavrı bir duruşu vardır. En güzeli de birlik beraberlik felsefesidir, herkesi kucaklar. Taraftar arkadaşlarıma da sevgi saygılarımı iletiyorum. Yeni yılın vatanımıza milletimize sizlere ve Beşiktaş’a hayırlı gelmesini diliyorum. Tabii ki ayrıca şampiyonluk da diliyorum” diye konuştu. Tiryaki Çay Evi ve Kafesinin sahibi Servet Toğaç ise, “Başkanımızın Tiryaki Çay Evi’nde taraftar ile birlikte maçları izlemesi ve bu maç keyiflerinde bizlere eşlik etmesinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Beşik taş’lıların evi gibi htiği mekânımıza yapmış olduğu katkılarından dolayı ve Nazillimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bizde aynı şekilde yeni yılın vatanımıza milletimize ve tüm insanlığa güzellikler getirmesini bütün kötülüklerden arındırmasını diliyoruz. Başkanımızın da yeni yılını kutluyor onunda dediği gibi tabiî ki de Beşiktaş’ın şampiyon olmasını istiyoruz” dedi
Beşiktaşlı taraftarın tek adresi Tiryaki Çay Evi ve Kafesinin sahibi Servet Toğaç Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Toğaç, Başkan Alıcık’ın yeni yılını kutlayarak özel olarak ahşaptan yapılmış kara kartal biblosunu Alıcık’a hediye etti.

Nazilli’de Beşiktaşlı taraftarın bir araya geldiği, Beşiktaş maçlarını hep birlikte izledikleri Tiryaki Çay Evi ve Kafesinin sahibi olan Servet Toğaç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek yeni yılını kutladı.

Koyu Beşiktaş taraftarı olan Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a diğer Beşiktaşlı taraftarların da yeni yıl tebriklerini ileterek el yapımı ahşap kara kartal biblosunu hediye etti. Oynadığı sahalarda izlemeye gidemediği maçları taraftar ile Tiryaki Çay Evinde izleyen Başkan Alıcık, Sevet Toğaç’ın ziyaretinden ve yaptığı bu sürprizinden çok mutlu olduğunu belirterek “Öncelikle Beşiktaş taraftarı olmaktan dolayı büyük onur ve gurur duyuyorum. Taraftar ile birlikte kardeşimize ait olan Tiryaki Çay evinde Beşiktaş maçlarını izlemek bize zevk veriyor. Birlik beraberliğin, kenetlenme duygularının kardeşlik duygularının en güzel yaşandığı adreslerden biridir bu mekân. Nazillimizde böyle duyguları yaşatan bir yerin olması büyük bir şanstır. Servet Kardeşimiz para pulun peşine düşmeden büyük özveri ile bu mekânı işletiyor. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Beşiktaşlı taraftara da ayrıca özel olarak teşekkürlerini ileten Alıcık, “Kendim Beşiktaş taraftarıyım diye demiyorum. Ancak ayrıcalıkları farklılıkları vardır Beşiktaşlı olmanın. Bir tavrı bir duruşu vardır. En güzeli de birlik beraberlik felsefesidir, herkesi kucaklar. Taraftar arkadaşlarıma da sevgi saygılarımı iletiyorum. Yeni yılın vatanımıza milletimize sizlere ve Beşiktaş’a hayırlı gelmesini diliyorum. Tabii ki ayrıca şampiyonluk da diliyorum” diye konuştu.

Tiryaki Çay Evi ve Kafesinin sahibi Servet Toğaç ise, “Başkanımızın Tiryaki Çay Evi’nde taraftar ile birlikte maçları izlemesi ve bu maç keyiflerinde bizlere eşlik etmesinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Beşik taş’lıların evi gibi htiği mekânımıza yapmış olduğu katkılarından dolayı ve Nazillimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bizde aynı şekilde yeni yılın vatanımıza milletimize ve tüm insanlığa güzellikler getirmesini bütün kötülüklerden arındırmasını diliyoruz. Başkanımızın da yeni yılını kutluyor onunda dediği gibi tabiî ki de Beşiktaş’ın şampiyon olmasını istiyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.