Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Beşiktaş Kongresinde büyük gerginlik

SPOR 24.05.2015 - 14:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2764+ kez okundu.
 

Beşiktaş Kongresinde büyük gerginlik

Beşiktaş Kulübü’nün Mali Olağan Kongresi’nde olay çıktı

Beşiktaş Mali ve Olağan Kongresi olaylarla devam ediyor. Ahmet Gelberi, kongrede konuşmasını yaptığı sırada söylediği, “Beşiktaş puan kaybederken başkan Fikret Orman magazin basınında boy gösteriyor ve sadece Beşiktaşlıların ve taraftarın içi kan ağlıyor. Biz magazin basınına konu olmak istemiyoruz, şampiyonluk belgeselleri izlemek istiyoruz” şeklindeki demeçleri kongre üyeleri tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Özellikle kongre üyelerinin kürsüye doğru gelmesinin ve Gelberi’nin üzerine yürümesinin ardından yaklaşık 15 dakikaya yakın süren gerginlik divan başkanının müdahalesiyle son buldu. Olaylar sırasında ise Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak'ın, Ahmet Gelberi'nin bulunduğu yere doğru gitmesine, siyah-beyazlı yöneticiler engel olarak olayların daha da büyümesini engelledi. Olayların ardından Gelberi konuşmasına devam etti ve kongre üyeleri de alkışlarla protesto etti.
Beşiktaş Kulübü’nün Mali Olağan Kongresi’nde olay çıktı

Beşiktaş Mali ve Olağan Kongresi olaylarla devam ediyor. Ahmet Gelberi, kongrede konuşmasını yaptığı sırada söylediği, “Beşiktaş puan kaybederken başkan Fikret Orman magazin basınında boy gösteriyor ve sadece Beşiktaşlıların ve taraftarın içi kan ağlıyor. Biz magazin basınına konu olmak istemiyoruz, şampiyonluk belgeselleri izlemek istiyoruz” şeklindeki demeçleri kongre üyeleri tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Özellikle kongre üyelerinin kürsüye doğru gelmesinin ve Gelberi’nin üzerine yürümesinin ardından yaklaşık 15 dakikaya yakın süren gerginlik divan başkanının müdahalesiyle son buldu. Olaylar sırasında ise Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak'ın, Ahmet Gelberi'nin bulunduğu yere doğru gitmesine, siyah-beyazlı yöneticiler engel olarak olayların daha da büyümesini engelledi.

Olayların ardından Gelberi konuşmasına devam etti ve kongre üyeleri de alkışlarla protesto etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.