Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Besicilerden Bayraktar’a plaket

EKONOMİ 28.12.2017 - 09:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2009+ kez okundu.
 

Besicilerden Bayraktar’a plaket

Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği’nden Bayraktar’a plaket verdi. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği, TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a, besicilere verdiği destek nedeniyle plaket verdi. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Besicilerin sorunları aynı zamanda bizim sorunumuz. Et ve süt üreticilerimizin sorunlarını her platformda dile getiriyoruz” dedi.

AYDIN– Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a, besi üreticilerine verdiği destek nedeniyle plaket verdi. Bayraktar, Pazartesi günü TZOB Genel Merkezi’nde, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Bülent Tunç ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. TZOB Genel Başkanı Bayraktar, kabulde yaptığı konuşmada, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği’nin üyelerinin aynı zamanda TZOB’un mensupları, besicilerin sorunlarının aynı zamanda TZOB’un sorunu olduğunu belirtti. Bayraktar, “et ve süt üreticilerimizin sorunlarını her platformda dile getiriyoruz. Et ve sütte bir müdahale kurumu kurulmasına katkı sağladık. Et ve Balık Kurumu (EBK) bir müdahale kurumuna dönüştürüldü ve Et ve Süt Kurumu (ESK) kuruldu. Çiftçimizin menfaati için çalışıyoruz” dedi. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Bülent Tunç da konuşmasında, TZOB Genel Başkanı Bayraktar’ın besicilerin her zaman yanında yer aldığını, sorunları dile getirdiğini, besi hayvanına destek verilmesi zorunluluğunu kamuoyu gündemine taşıdığını, en üst makamlara kadar götürdüğünü bildirdi. Tunç, TZOB Genel Başkanı Bayraktar’a hitaben, “Sayın Genel Başkan, bize sahip çıktınız. Teşekkür ediyoruz. Bütün üreticilerimizin kalbi, yüreği sizinle beraber. Destekleriniz için Allah razı olsun” dedi. Bülent Tunç, kabulde, Bayraktar’a besicilere verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti ve plaket takdim etti. Kabule, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut, Muhasip Üyesi Şaban Cetizli, Yönetim Kurulu Üyeleri Ferudun Şeker, Hüseyin Yılmaz, Mehmet Taneli, İdriz Yavuz ile Genel Sekreter Adnan Gültek katıldı.
Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği’nden Bayraktar’a plaket verdi. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği, TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a, besicilere verdiği destek nedeniyle plaket verdi. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Besicilerin sorunları aynı zamanda bizim sorunumuz. Et ve süt üreticilerimizin sorunlarını her platformda dile getiriyoruz” dedi.

AYDIN– Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a, besi üreticilerine verdiği destek nedeniyle plaket verdi.

Bayraktar, Pazartesi günü TZOB Genel Merkezi’nde, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Bülent Tunç ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, kabulde yaptığı konuşmada, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği’nin üyelerinin aynı zamanda TZOB’un mensupları, besicilerin sorunlarının aynı zamanda TZOB’un sorunu olduğunu belirtti.

Bayraktar, “et ve süt üreticilerimizin sorunlarını her platformda dile getiriyoruz. Et ve sütte bir müdahale kurumu kurulmasına katkı sağladık. Et ve Balık Kurumu (EBK) bir müdahale kurumuna dönüştürüldü ve Et ve Süt Kurumu (ESK) kuruldu. Çiftçimizin menfaati için çalışıyoruz” dedi.

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Bülent Tunç da konuşmasında, TZOB Genel Başkanı Bayraktar’ın besicilerin her zaman yanında yer aldığını, sorunları dile getirdiğini, besi hayvanına destek verilmesi zorunluluğunu kamuoyu gündemine taşıdığını, en üst makamlara kadar götürdüğünü bildirdi.

Tunç, TZOB Genel Başkanı Bayraktar’a hitaben, “Sayın Genel Başkan, bize sahip çıktınız. Teşekkür ediyoruz. Bütün üreticilerimizin kalbi, yüreği sizinle beraber. Destekleriniz için Allah razı olsun” dedi.

Bülent Tunç, kabulde, Bayraktar’a besicilere verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti ve plaket takdim etti.

Kabule, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut, Muhasip Üyesi Şaban Cetizli, Yönetim Kurulu Üyeleri Ferudun Şeker, Hüseyin Yılmaz, Mehmet Taneli, İdriz Yavuz ile Genel Sekreter Adnan Gültek katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.