Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bereketli Mahallesi anaokuluna kavuştu

EĞİTİM 15.01.2018 - 10:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3931+ kez okundu.
 

Bereketli Mahallesi anaokuluna kavuştu

Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı kırsal Bereketli Mahallesi anaokuluna kavuştu.

AYDIN - Dönem ortasında Nazilli Belediyesi, STK’lar ve hayırsever öğrencilerin desteği ile eğitime hazır hale getirilen okulda ilk eğitim sömestr tatilinden sonra başlayacak. Bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını Nazilli Belediyesi’nin üstlendiği ve Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Hasta Kayıt Kabul Kursu öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Öğretmen İlknur Kaya’nın girişimleri ile faaliyete geçen Arslanlı Mahallesi’ne bağlı Koçlar İlkokulu bünyesindeki Bereketli Mahallesi Anaokulu’nun açılışına minik öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösterdi. Törene, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı temsilen Özel Kalem Müdürü Engin Tulumbacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, Şube Müdürü Latif Akgün, Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ramazan Gülmez, Müdür Yardımcısı Bilge Akan Küçük, Bereketli Mahallesi Muhtarı Mehmet Aktaş, Nazilli Anadolu Lisesi Müdürü Hanifi Güney, okul müdürleri, okula destek veren öğrenciler, anaokulu öğrencileri veliler ve mahalle sakinleri katıldı. Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Koçyiğit, eğitime verdiği desteklerden dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ederek, “Bereketli Mahallemizin okul öncesi sınıf açacak kapasitede olması, muhtarımız Mehmet Aktaş’ın da gayret ve destekleriyle ana sınıfımızı faaliyete geçirme aşamasına geldik. Fiziki ortamın uygun hale getirilmesinde muhtarımızın çabaları takdire şayandır. Nazilli, eğitim-öğretimde marka bir şehirdir ve hep beraber kalitemizi arttırmaya devam edeceğiz. Şu anda açılışını yaptığımız anaokulunda bu işbirliğini çok açık bir şekilde görebiliyoruz. Bu anaokulunun açılmasına resmi, özel, tüzel ve birbirinden farklı birçok grup destek verdi. Okul öncesi eğitiminde okullaşma oranımızı arttırmak için gayretlerimiz devam edecektir. Diğer mahallelerimizde yeterli öğrenci sayısına ulaşırsak oralarda da ana sınıfı açacağız” dedi. Bereketli Mahallesinde oturan ve ilk kez anaokulu ile tanışan minikler okullarının açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kesti. Daha sonra minikler ilk derslerini protokol üyeleri ve velileri ile birlikte yaptı. Malzeme temini konusunda okula en büyük desteği veren Nazilli Anadolu Lisesi Öğrencileri de desteklerinden dolayı büyük takdir topladı
Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı kırsal Bereketli Mahallesi anaokuluna kavuştu.

AYDIN - Dönem ortasında Nazilli Belediyesi, STK’lar ve hayırsever öğrencilerin desteği ile eğitime hazır hale getirilen okulda ilk eğitim sömestr tatilinden sonra başlayacak.

Bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını Nazilli Belediyesi’nin üstlendiği ve Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Hasta Kayıt Kabul Kursu öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Öğretmen İlknur Kaya’nın girişimleri ile faaliyete geçen Arslanlı Mahallesi’ne bağlı Koçlar İlkokulu bünyesindeki Bereketli Mahallesi Anaokulu’nun açılışına minik öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösterdi. Törene, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı temsilen Özel Kalem Müdürü Engin Tulumbacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, Şube Müdürü Latif Akgün, Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ramazan Gülmez, Müdür Yardımcısı Bilge Akan Küçük, Bereketli Mahallesi Muhtarı Mehmet Aktaş, Nazilli Anadolu Lisesi Müdürü Hanifi Güney, okul müdürleri, okula destek veren öğrenciler, anaokulu öğrencileri veliler ve mahalle sakinleri katıldı.

Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Koçyiğit, eğitime verdiği desteklerden dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ederek, “Bereketli Mahallemizin okul öncesi sınıf açacak kapasitede olması, muhtarımız Mehmet Aktaş’ın da gayret ve destekleriyle ana sınıfımızı faaliyete geçirme aşamasına geldik. Fiziki ortamın uygun hale getirilmesinde muhtarımızın çabaları takdire şayandır. Nazilli, eğitim-öğretimde marka bir şehirdir ve hep beraber kalitemizi arttırmaya devam edeceğiz. Şu anda açılışını yaptığımız anaokulunda bu işbirliğini çok açık bir şekilde görebiliyoruz. Bu anaokulunun açılmasına resmi, özel, tüzel ve birbirinden farklı birçok grup destek verdi. Okul öncesi eğitiminde okullaşma oranımızı arttırmak için gayretlerimiz devam edecektir. Diğer mahallelerimizde yeterli öğrenci sayısına ulaşırsak oralarda da ana sınıfı açacağız” dedi.

Bereketli Mahallesinde oturan ve ilk kez anaokulu ile tanışan minikler okullarının açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kesti. Daha sonra minikler ilk derslerini protokol üyeleri ve velileri ile birlikte yaptı. Malzeme temini konusunda okula en büyük desteği veren Nazilli Anadolu Lisesi Öğrencileri de desteklerinden dolayı büyük takdir topladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.