Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Berber ve kuaförler iftarda buluştu

GÜNCEL 13.05.2019 - 11:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3104+ kez okundu.
 

Berber ve kuaförler iftarda buluştu

Nazilli Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, çalışanları ve eşleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

AYDIN - 52 yıl önce kurulan oda, iftar geleneğini 2014 yılında aynı yıl başkan seçilen Olcay Akyıldız döneminde başlatılmıştı. Bu yıl beşincisi düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde, davetlilerin yanı sıra oda üyesi berberler ve kuaförler, kalfalar, çıraklar ve aileleri de hazır bulundu. Nazilli Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde düzenlediği, iftar yemeğine Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, AYESOB Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan, Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, oda başkanları ile kuaför ve berberlerin kalfaları, çırakları ve aileleri katıldı. 2014 oda seçimlerinde başkanlık görevini devralan ve o yıldan bu yana da iftar yemeklerini geleneksel hale getirerek beşincisini düzenlediklerini ifade eden Nazilli Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Olcay Akyıldız, iftar yemeğine katılan tüm oda başkanları ve misafirlere teşekkür ederek Mübarek Ramazan aylarını kutladı. Birlik ve dayanışmanın her şeyden önemli olduğunu söyleyen Oda Başkanı Olcay Akyıldız, “Geleneksel olarak yapmış olduğumuz iftar yemeğinin gerçekten birlik ve beraberlik adına çok gül bir şey. Özellikle katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah Ramazan ayımız hayırlı, uğurlu ve bereketli geçer. Gelen bütün misafirlerimizin ayaklarına sağlık diyor ve herkese hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, yaptığı konuşmada, Ramazan Ayı’nı ve Anneler Günü’nü kutladı. Çetindoğan, konuşmasında, iftar yemeğinin geleneksel halde 5. yılına ulaştığını ifade ederek, “Öncelikle Oda Başkanımız Olcay Akyıldız’ı tebrik ediyorum. Ekonomik bir krizin içindeyiz. Biz Aydın’da 82 odayız. Aydın’da bütün başkanlar ekonomik kriz nedeniyle iftar yemeği veremezken Nazilli’deki odamız yine bir ilki başararak yemeği düzenlemeyi başardı. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Ramazanlar, birlik, beraberlik, dostluğu sağlamalarından dolayı çok önemi. İnşallah Allah biz bayrama da kavuşturur. Tekrardan yemeğin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Nazilli Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, çalışanları ve eşleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

AYDIN - 52 yıl önce kurulan oda, iftar geleneğini 2014 yılında aynı yıl başkan seçilen Olcay Akyıldız döneminde başlatılmıştı. Bu yıl beşincisi düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde, davetlilerin yanı sıra oda üyesi berberler ve kuaförler, kalfalar, çıraklar ve aileleri de hazır bulundu.

Nazilli Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde düzenlediği, iftar yemeğine Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, AYESOB Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan, Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, oda başkanları ile kuaför ve berberlerin kalfaları, çırakları ve aileleri katıldı.

2014 oda seçimlerinde başkanlık görevini devralan ve o yıldan bu yana da iftar yemeklerini geleneksel hale getirerek beşincisini düzenlediklerini ifade eden Nazilli Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Olcay Akyıldız, iftar yemeğine katılan tüm oda başkanları ve misafirlere teşekkür ederek Mübarek Ramazan aylarını kutladı. Birlik ve dayanışmanın her şeyden önemli olduğunu söyleyen Oda Başkanı Olcay Akyıldız, “Geleneksel olarak yapmış olduğumuz iftar yemeğinin gerçekten birlik ve beraberlik adına çok gül bir şey. Özellikle katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah Ramazan ayımız hayırlı, uğurlu ve bereketli geçer. Gelen bütün misafirlerimizin ayaklarına sağlık diyor ve herkese hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, yaptığı konuşmada, Ramazan Ayı’nı ve Anneler Günü’nü kutladı. Çetindoğan, konuşmasında, iftar yemeğinin geleneksel halde 5. yılına ulaştığını ifade ederek, “Öncelikle Oda Başkanımız Olcay Akyıldız’ı tebrik ediyorum. Ekonomik bir krizin içindeyiz. Biz Aydın’da 82 odayız. Aydın’da bütün başkanlar ekonomik kriz nedeniyle iftar yemeği veremezken Nazilli’deki odamız yine bir ilki başararak yemeği düzenlemeyi başardı. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Ramazanlar, birlik, beraberlik, dostluğu sağlamalarından dolayı çok önemi. İnşallah Allah biz bayrama da kavuşturur. Tekrardan yemeğin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.