Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Berber’ ayakta alkışlandı

SANAT 09.01.2018 - 09:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3779+ kez okundu.
 

‘Berber’ ayakta alkışlandı

Efeler Belediyesi’nin Tiyatro Günleri kapsamında ‘Berber’ adlı oyun Aydın Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu.

AYDIN- Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ) oyuncularınca Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu’nda sahnelenen oyun, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu işbirliğinde Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda sahnelenen 'Berber" adlı tiyatro oyununu Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediyesi birim amirleri başta olmak üzere çok sayıda vatandaş izledi. Dağlar Uygur'un yazıp yönettiği "Berber" adlı oyunda, bir mahallede yaşayan insanların kendi hallerinde yaşamları akarken bir yanlış anlama sonucu Berber Atıf'ın değişen hayatı, içinde bulunduğu kovalamaca, dost sandığı insanların ikiyüzlü davranışları ile hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığının vurgulandığı oyun, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Büyük bir beğeni kazanan ve ayakta alkışlanan gösteri sonrasında teşekkür konuşması yapan yönetmen Uygur, misafirperverliğinden ve sanata olan desteğinden dolayı Efeler Belediyesi’ne teşekkür ederken program, Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay’ın Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ) oyuncularına ve yönetmen Dağlar Uygur'a çiçek takdiminde bulunmasıyla son buldu.
Efeler Belediyesi’nin Tiyatro Günleri kapsamında ‘Berber’ adlı oyun Aydın Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu.

AYDIN- Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ) oyuncularınca Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu’nda sahnelenen oyun, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu işbirliğinde Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda sahnelenen 'Berber" adlı tiyatro oyununu Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediyesi birim amirleri başta olmak üzere çok sayıda vatandaş izledi.

Dağlar Uygur'un yazıp yönettiği "Berber" adlı oyunda, bir mahallede yaşayan insanların kendi hallerinde yaşamları akarken bir yanlış anlama sonucu Berber Atıf'ın değişen hayatı, içinde bulunduğu kovalamaca, dost sandığı insanların ikiyüzlü davranışları ile hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığının vurgulandığı oyun, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Büyük bir beğeni kazanan ve ayakta alkışlanan gösteri sonrasında teşekkür konuşması yapan yönetmen Uygur, misafirperverliğinden ve sanata olan desteğinden dolayı Efeler Belediyesi’ne teşekkür ederken program, Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay’ın Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ) oyuncularına ve yönetmen Dağlar Uygur'a çiçek takdiminde bulunmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.