Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Berat Talay’dan dünya başarısı

SPOR 29.05.2017 - 15:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4194+ kez okundu.
 

Berat Talay’dan dünya başarısı

Sökeli Berat Talay'dan dünya ikinciliği ve üçüncülüğü başarısı

AYDIN- Kickboks Dünya Kupası Şampiyonası Macaristan’ın Budapeşte şehrinde yapıldı. 18-22 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonaya Sökeli sporcu Berat Talay da katıldı. 57 kiloda mücadele eden Berat Talay Light Contact branşında dünya üçüncüsü olurken, aynı sıklette Kicklight branşında da dünya ikinciliği başarısını elde etti. İki farklı aynı anda branşta dünya ikinciliği ve üçüncülüğü başarısını elde ederek, ülkemizi başarı ile temsil eden Sökeli sporcunun bundan sonraki hedefi elbette dünya birinciliği madalyasını almak. Milli Takım Antrenörü Kenan Sıtacı sporcusunun başarısından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederken; “Berat Talay’ı ülkemize getirdiği başarılı sonuçlar için canı gönülden kutluyorum. Bizlerden desteğini esirgemeyen değerli hocamız Recep Ece’ye de ayrıca teşekkür ederiz. Bir daha ki hedefimiz dünya şampiyonu olmak” diye konuştu.
Sökeli Berat Talay'dan dünya ikinciliği ve üçüncülüğü başarısı

AYDIN- Kickboks Dünya Kupası Şampiyonası Macaristan’ın Budapeşte şehrinde yapıldı. 18-22 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonaya Sökeli sporcu Berat Talay da katıldı.

57 kiloda mücadele eden Berat Talay Light Contact branşında dünya üçüncüsü olurken, aynı sıklette Kicklight branşında da dünya ikinciliği başarısını elde etti.

İki farklı aynı anda branşta dünya ikinciliği ve üçüncülüğü başarısını elde ederek, ülkemizi başarı ile temsil eden Sökeli sporcunun bundan sonraki hedefi elbette dünya birinciliği madalyasını almak. Milli Takım Antrenörü Kenan Sıtacı sporcusunun başarısından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederken; “Berat Talay’ı ülkemize getirdiği başarılı sonuçlar için canı gönülden kutluyorum. Bizlerden desteğini esirgemeyen değerli hocamız Recep Ece’ye de ayrıca teşekkür ederiz. Bir daha ki hedefimiz dünya şampiyonu olmak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.