Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bener’de aday

GÜNCEL 06.12.2017 - 15:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2846+ kez okundu.
 

Bener’de aday

Didim Esnaf Odası seçimlerinde Aydın Bener de yarışa katıldı

AYDIN- Geçtiğimiz dönemlerde Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasında 2. başkanlık görevini yürüten ve 2013 yılında istifa eden Aydın Bener, bu kez oda başkanlığı için adaylığını açıkladı. Şubat ayında yapılması planlanan Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesinde Odanın eski yöneticilerinden ve uzun yıllar Odada 2. başkanlık görevini yürüten Aydın Bener düzenlediği basın açıklamasıyla adaylığını duyurdu. Bener’in basın açıklamasına Yönetim Kurulu listesinde yer alacak olan Ali İhsan Özçelik, Ercan Dolay ve Mustafa Berber de hazır bulundu. Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Aydın Bener uzun yıllar Odada görev aldığını ve 2. başkanlık yaptığını belirterek “20 sene Odada ikinci başkanlık görevi yaptım. Esnafla iç içe olduğumdan dertlerini ve sıkıntılarını biliyorum. Bunların çözümü için çalışacağız. Sıkıntıları ve sorunları aşmak için aday oldum. Mevcut yönetim ile esnafların arasında bir kopukluk söz konusu; biz yönetime geldiğimizde bu kopukluğu gidereceğiz. İlerleyen günlerde de çalışmalarımız anlatacağız. Ben aday olan diğer tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum” dedi.
Didim Esnaf Odası seçimlerinde Aydın Bener de yarışa katıldı

AYDIN- Geçtiğimiz dönemlerde Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasında 2. başkanlık görevini yürüten ve 2013 yılında istifa eden Aydın Bener, bu kez oda başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Şubat ayında yapılması planlanan Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesinde Odanın eski yöneticilerinden ve uzun yıllar Odada 2. başkanlık görevini yürüten Aydın Bener düzenlediği basın açıklamasıyla adaylığını duyurdu. Bener’in basın açıklamasına Yönetim Kurulu listesinde yer alacak olan Ali İhsan Özçelik, Ercan Dolay ve Mustafa Berber de hazır bulundu.

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Aydın Bener uzun yıllar Odada görev aldığını ve 2. başkanlık yaptığını belirterek “20 sene Odada ikinci başkanlık görevi yaptım. Esnafla iç içe olduğumdan dertlerini ve sıkıntılarını biliyorum. Bunların çözümü için çalışacağız. Sıkıntıları ve sorunları aşmak için aday oldum. Mevcut yönetim ile esnafların arasında bir kopukluk söz konusu; biz yönetime geldiğimizde bu kopukluğu gidereceğiz. İlerleyen günlerde de çalışmalarımız anlatacağız. Ben aday olan diğer tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.