Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

‘Bence Hiç Komik Değil’e yoğun ilgi

SANAT 09.12.2019 - 12:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 58517+ kez okundu.
 

‘Bence Hiç Komik Değil’e yoğun ilgi

Aydın'ın Didim İlçesi’nde sahnelenen "Bence Hiç Komik Değil" adlı iki perdelik tiyatro oyunu beğeni topladı.

AYDIN- Didim’de "Bence Hiç Komik Değil" adlı iki perdelik tiyatro oyunu sahnelendi. Didim Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi Salonu’nda, Yazan Şirin Gedikli ve Yönetmeni Yosi Mizrahi'ni yaptığı "Bence Hiç Komik Değil" adlı tiyatro oyununda, usta oyuncular, Haldun Boysan, Yosi Mizrahi, İlker Kalay, Sibel Tomaç, Elif Çelik ve İraz Pekgöz sahne aldı. Bir açıklama yapan Yönetmen Yosi Mizrahi, şunları söyledi: "Göbekler atılmış halaylar çekilmiş, takılar takılmış ve nihayet eve gelinmiştir. Küçük yuvalarının kapısından içeriye büyük bir sevinç ile giren Ahmet ve Asya çifti evliliklerinin ilk gün heyecanını yaşamadan kendilerini olayların içinde bulurlar. Takılara göz koyan Necati, kavga edecek başka gün yokmuş gibi o günü bulan Muzaffer ve Mehtap, elektrik kesintileri ile bitmek bilmeyen bir meselesi olan Mesude ve sanki herkes o mutlu yuvayı bozmak için el ele vermiştir. Daha gelinlik ve damatlıklarını bile üstlerinden çıkartmadan davetsiz misafirlerinin sıkıntılarıyla uğraşmak zorunda kalan Ahmet ve Asya, bu trajikomik olayların nasıl son bulacağını düşünürken diğer yandan da ilişkilerini tekrar gözden geçirmeye başlarlar." Seyircilerden yoğun ilgi gören tiyatro oyununa, sivil toplum örgütü temsilcileri yanı sora çok sayıda sanatsever katıldı.
Aydın'ın Didim İlçesi’nde sahnelenen "Bence Hiç Komik Değil" adlı iki perdelik tiyatro oyunu beğeni topladı.

AYDIN- Didim’de "Bence Hiç Komik Değil" adlı iki perdelik tiyatro oyunu sahnelendi. Didim Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi Salonu’nda, Yazan Şirin Gedikli ve Yönetmeni Yosi Mizrahi'ni yaptığı "Bence Hiç Komik Değil" adlı tiyatro oyununda, usta oyuncular, Haldun Boysan, Yosi Mizrahi, İlker Kalay, Sibel Tomaç, Elif Çelik ve İraz Pekgöz sahne aldı.

Bir açıklama yapan Yönetmen Yosi Mizrahi, şunları söyledi:

"Göbekler atılmış halaylar çekilmiş, takılar takılmış ve nihayet eve gelinmiştir. Küçük yuvalarının kapısından içeriye büyük bir sevinç ile giren Ahmet ve Asya çifti evliliklerinin ilk gün heyecanını yaşamadan kendilerini olayların içinde bulurlar.

Takılara göz koyan Necati, kavga edecek başka gün yokmuş gibi o günü bulan Muzaffer ve Mehtap, elektrik kesintileri ile bitmek bilmeyen bir meselesi olan Mesude ve sanki herkes o mutlu yuvayı bozmak için el ele vermiştir.

Daha gelinlik ve damatlıklarını bile üstlerinden çıkartmadan davetsiz misafirlerinin sıkıntılarıyla uğraşmak zorunda kalan Ahmet ve Asya, bu trajikomik olayların nasıl son bulacağını düşünürken diğer yandan da ilişkilerini tekrar gözden geçirmeye başlarlar."

Seyircilerden yoğun ilgi gören tiyatro oyununa, sivil toplum örgütü temsilcileri yanı sora çok sayıda sanatsever katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.