Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Belediyeye ve STK’lara veda ziyareti

EKONOMİ 06.08.2015 - 11:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2737+ kez okundu.
 

Belediyeye ve STK’lara veda ziyareti

Tayini çıkan Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Akgün, Didim Belediyesini Didim Ziraat Odasını ve Didim 75 Gençlik Derneğini veda ziyaretinde bulundu.

Nevşehir’e tayini çıkan Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Akgün resm kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarını veda ziyaretlerinde bulundu.   4 yıldır İlçe Jandarma Komutanlığı yapan ve Nevşehir'e tayini çıkan Binbaşı Tuncay Akgün Belediye Başkanı A.Deniz Atabay'ı ziyaret etti. Didim Belediyesi'nde gerçekleşen veda ziyaretin de konuşan Binbaşı Tuncay Akgün, 4 yıl süre  ile görev yaptığı Didim'den ayrılmadan önce veda ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirtirken Didim'de en iyi şekilde görev yapmaya çalıştıklarını söyledi. Binbaşı Tuncay Akgün, görevi gerçekleştirdiği süre zarfında katkı ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay'a teşekkür etti. Binbaşı Tuncay Akgün'ün veda ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren ve makamında samimi bir şekilde ağırlayan Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, görev yaptığı zaman zarfında Didim için koordineli bir şekilde çalıştıklarının altını çizerken, Akgün'e yeni görev yeri olan Nevşehir'de başarılar diledi. “ZİRAAT ODASINI ZİYARET” Akgün belediyenin ardından Didim Ziraat Odasını ziyaret ederken Akgün’ü Oda Başkanı Bahattin Gökdemir ağırladı. Ziyarette konuşan Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir Jandarma’nın kontrolü altında bulunan ve eskiden köy konumunda olan mahallelerde Jandarma ile güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek “Bizim Oda üyelerimizin neredeyse büyük çoğunluğu Jandarmanın sorumluluk sahasında olan yerlerde bulunuyorlar. Bu kapsamda üreticilerimizin sorunlarının çözümü noktasında kendileriyle güzel çalışmalar yaptık. Bu noktada birlikte olduğumu görev süreci içerisinde bizlerin yaptığı her çağrıya duyarsız kalmadı; toplantılarımızda bizi yalnız bırakmadı. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde aşarılar diliyorum.” dedi. Binbaşı Akgün ise Didim’de görev yaptığı 4 yıl içerisinde güzel hizmetler vermeye gayret ettiklerini belirterek samimiyet ve içtenlikle görevlerini sürdürdüklerini söyledi. “DİDİM 75 GENÇLİK DERNEĞİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ” İlçe Jandarma Komutanı Akgün daha sonra Didim 75 Gençlik Derneğini ziyarette bulundu. Akgün’ü Dernek Başkanı İzzet Sirel ile dernek üyeleri ağırladı. Samimi ortamda geçen ziyarette Akgün Didim 75 Gençlik Derneğinin sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı öne çıkaran çalışmalarının sürmesi temennisinde bulunarak, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Dernek Başkanı İzzet Sirel ise ziyaretten dolayı Akgün’e teşekkür ederken, bundan sonraki görev yerindeki çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin sonundan İlçe Jandarma Komutanı Akgün, Dernek Başkanı İzzet sirel dernek adına teşekkür plaketi verdi.
Tayini çıkan Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Akgün, Didim Belediyesini Didim Ziraat Odasını ve Didim 75 Gençlik Derneğini veda ziyaretinde bulundu.

Nevşehir’e tayini çıkan Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Akgün resm kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarını veda ziyaretlerinde bulundu.

 

4 yıldır İlçe Jandarma Komutanlığı yapan ve Nevşehir'e tayini çıkan Binbaşı Tuncay Akgün Belediye Başkanı A.Deniz Atabay'ı ziyaret etti. Didim Belediyesi'nde gerçekleşen veda ziyaretin de konuşan Binbaşı Tuncay Akgün, 4 yıl süre  ile görev yaptığı Didim'den ayrılmadan önce veda ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirtirken Didim'de en iyi şekilde görev yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Binbaşı Tuncay Akgün, görevi gerçekleştirdiği süre zarfında katkı ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay'a teşekkür etti. Binbaşı Tuncay Akgün'ün veda ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren ve makamında samimi bir şekilde ağırlayan Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, görev yaptığı zaman zarfında Didim için koordineli bir şekilde çalıştıklarının altını çizerken, Akgün'e yeni görev yeri olan Nevşehir'de başarılar diledi.

“ZİRAAT ODASINI ZİYARET”

Akgün belediyenin ardından Didim Ziraat Odasını ziyaret ederken Akgün’ü Oda Başkanı Bahattin Gökdemir ağırladı. Ziyarette konuşan Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir Jandarma’nın kontrolü altında bulunan ve eskiden köy konumunda olan mahallelerde Jandarma ile güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek “Bizim Oda üyelerimizin neredeyse büyük çoğunluğu Jandarmanın sorumluluk sahasında olan yerlerde bulunuyorlar. Bu kapsamda üreticilerimizin sorunlarının çözümü noktasında kendileriyle güzel çalışmalar yaptık. Bu noktada birlikte olduğumu görev süreci içerisinde bizlerin yaptığı her çağrıya duyarsız kalmadı; toplantılarımızda bizi yalnız bırakmadı. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde aşarılar diliyorum.” dedi. Binbaşı Akgün ise Didim’de görev yaptığı 4 yıl içerisinde güzel hizmetler vermeye gayret ettiklerini belirterek samimiyet ve içtenlikle görevlerini sürdürdüklerini söyledi.

“DİDİM 75 GENÇLİK DERNEĞİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ”

İlçe Jandarma Komutanı Akgün daha sonra Didim 75 Gençlik Derneğini ziyarette bulundu. Akgün’ü Dernek Başkanı İzzet Sirel ile dernek üyeleri ağırladı. Samimi ortamda geçen ziyarette Akgün Didim 75 Gençlik Derneğinin sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı öne çıkaran çalışmalarının sürmesi temennisinde bulunarak, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Dernek Başkanı İzzet Sirel ise ziyaretten dolayı Akgün’e teşekkür ederken, bundan sonraki görev yerindeki çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin sonundan İlçe Jandarma Komutanı Akgün, Dernek Başkanı İzzet sirel dernek adına teşekkür plaketi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.