Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Belediye esnaf işbirliği hizmet getirdi

GÜNCEL 07.04.2018 - 17:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3162+ kez okundu.
 

Belediye esnaf işbirliği hizmet getirdi

Didim’de belediye ile esnaf odasının işbirliği sonuç vermeye başladı

AYDIN - Didim Belediyesi ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın birlikte başlattığı sanayi sitelerinin sorunlarına yönelik adımlar ilk meyvesini verdi. 1. Sanayi Sitesi’nin üst ve alt yapı sorunları için çalışmalar başladı. Didim’de Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın öncülüğünden Mart ayı başında 1. Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen ve Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın katıldığı sanayi sitesinin sorunlarıyla ilgili toplantıda ele alınan sorunlar, tek tek çözülmeye başlandı. Kooperatif yönetiminin elektrik sorununu çözmesinin ardından Didim Belediyesi ekipleri ile Aydın ASKİ ekipleri sanayi sitesinde çalışmalara başladı. Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sanayinin üst yapı çalışmalarıyla adeta sanayiyi şantiyeye çevirdi. Çalışmaların başlamasından dolayı Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Oda Başkanı Şerif Erul ve beraberindekiler 1. Sanayi Sitesi’ne giderek çalışmaları yerinde inceleyip esnafla sohbet ettiler. Oda Başkanı Şerif Erul, “İlk toplantımızın meyvesini almaya başladık. Kooperatif yönetimi çalışmalarını tamamlamasının ardından Belediye Başkanımız da sözünü tuttu ve çalışmalar hemen başlandı. Öte yanda kendisinin girişimleriyle ASKİ de altyapıyla ilgili çalışmalarını yapıyor. Sanayi adeta şantiyeye çevrildi. Tüm cadde ve sokaklar bir an önce yapılarak hazır haline geleceğini bildirdi. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, oda ile birlikte başlattıkları işbirliği çalışmalarını samimiyetle ve ortak akılla başlattıklarını belirterek, “Biz verdiğimiz sözü tutacağız. Pırıl pırıl bir sanayi teslim edeceğiz. Bizden istedikleri diğer talepleri de yerine getireceğiz. Çalışmalar tamamlandıktan sonra koruyup kollamak esnafımıza düşüyor. Biz yine onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaları kısa sürede bitirip, diğer sanayi sitelerimizde çalışmalara başlayacağız” diye konuştu. Sanayi sitesi esnafları da çalışmaların başlamasından duyduklarını memnuniyeti dile getirip, çalışmalarından dolayı Başkan Atabay ve Oda Başkanı Erul’a teşekkür ettiler.
Didim’de belediye ile esnaf odasının işbirliği sonuç vermeye başladı

AYDIN - Didim Belediyesi ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın birlikte başlattığı sanayi sitelerinin sorunlarına yönelik adımlar ilk meyvesini verdi. 1. Sanayi Sitesi’nin üst ve alt yapı sorunları için çalışmalar başladı.

Didim’de Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın öncülüğünden Mart ayı başında 1. Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen ve Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın katıldığı sanayi sitesinin sorunlarıyla ilgili toplantıda ele alınan sorunlar, tek tek çözülmeye başlandı. Kooperatif yönetiminin elektrik sorununu çözmesinin ardından Didim Belediyesi ekipleri ile Aydın ASKİ ekipleri sanayi sitesinde çalışmalara başladı.

Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sanayinin üst yapı çalışmalarıyla adeta sanayiyi şantiyeye çevirdi. Çalışmaların başlamasından dolayı Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Oda Başkanı Şerif Erul ve beraberindekiler 1. Sanayi Sitesi’ne giderek çalışmaları yerinde inceleyip esnafla sohbet ettiler. Oda Başkanı Şerif Erul, “İlk toplantımızın meyvesini almaya başladık. Kooperatif yönetimi çalışmalarını tamamlamasının ardından Belediye Başkanımız da sözünü tuttu ve çalışmalar hemen başlandı. Öte yanda kendisinin girişimleriyle ASKİ de altyapıyla ilgili çalışmalarını yapıyor. Sanayi adeta şantiyeye çevrildi. Tüm cadde ve sokaklar bir an önce yapılarak hazır haline geleceğini bildirdi. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, oda ile birlikte başlattıkları işbirliği çalışmalarını samimiyetle ve ortak akılla başlattıklarını belirterek, “Biz verdiğimiz sözü tutacağız. Pırıl pırıl bir sanayi teslim edeceğiz. Bizden istedikleri diğer talepleri de yerine getireceğiz. Çalışmalar tamamlandıktan sonra koruyup kollamak esnafımıza düşüyor. Biz yine onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaları kısa sürede bitirip, diğer sanayi sitelerimizde çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.

Sanayi sitesi esnafları da çalışmaların başlamasından duyduklarını memnuniyeti dile getirip, çalışmalarından dolayı Başkan Atabay ve Oda Başkanı Erul’a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.