Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Belediye başkanı çok memnun kaldı!

SİYASET 08.07.2015 - 17:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3561+ kez okundu.
 

Belediye başkanı çok memnun kaldı!

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı ziyaret etti.

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı ziyaret etti. Didim Belediyesi'nde gerçekleşen ziyarette Milletvekili Hüseyin Yıldız'a, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Selahattin Çetinkaya, CHP Didim İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Korkmaz, Belediye Meclis Üyeleri Erdal Baylan, Hatice Gençay ve İbrahim Eray eşlik etti. Gerçekleştirdikleri ziyareti nezaket çerçevesinde olduğu belirten Milletvekili Hüseyin Yıldız, Belediye Başkanı A.Deniz Atabay ile sohbet etti ve geçtiğimiz günlerde vefat eden kayınpederi Turgut Reis Işıltan için başsağlığı diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'a ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı ziyaret etti.

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı ziyaret etti.

Didim Belediyesi'nde gerçekleşen ziyarette Milletvekili Hüseyin Yıldız'a, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Selahattin Çetinkaya, CHP Didim İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Korkmaz, Belediye Meclis Üyeleri Erdal Baylan, Hatice Gençay ve İbrahim Eray eşlik etti.

Gerçekleştirdikleri ziyareti nezaket çerçevesinde olduğu belirten Milletvekili Hüseyin Yıldız, Belediye Başkanı A.Deniz Atabay ile sohbet etti ve geçtiğimiz günlerde vefat eden kayınpederi Turgut Reis Işıltan için başsağlığı diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'a ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.