Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bedil görevi iade etti

SİYASET 17.10.2016 - 17:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2690+ kez okundu.
 

Bedil görevi iade etti

AK Parti Genel Merkezi tarafından Ak Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’na atanan Avukat İsa Bedil, görevi iade etti.

AYDIN- Av. AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’na atandığından beri kayınpederinin FETÖ kapsamında tutuklu bulunması olayı yakasını bırakmadı. Daha önceki ilçe başkanı İmran Acar’ın ağabeyinin FETÖ kapsamında gözaltına alınması yüzünden istifa ettirildiği haberleri de olaya eklenince, Bedil’in geri çekilmesi bekleniyordu. Bu olayı gazetemiz Yeni Ufuk'un son sayısında manşetten duyurmuştuk. HALEN CEZA EVİNDE Çiçeği burnunda ilçe başkanının Karacasu ilçesinde yaşayan kayınpederi Fethullah Gülen’in yurtlarından olan Serhat Erkek Öğrenci Yurdu ve Turkuaz Kız Öğrenci Yurdu’nu işleten emekli İmam İlhan Anıl’ın ise, 27 Temmuz 2016 tarihinde İlçede yapılan FETÖ operasyonları kapsamsında Tutuklanarak cezaevine konulduğu ortaya çıkmıştı. Anıl’ın ev ve müdürlüğünü yaptığı kapatılan yurtlarda bulunan toplam 2 Milyon TL paraya da el konulduğu öğrenilmişti. AV. İSA BEDİL’DEN AÇIKLAMA AK Parti Genel Merkezi'nin görevden aldığı İmran Acar yönetiminin ardından göreve atanan Avukat İsa Bedil, görevi iade ettiğini açıkladı. Sosyal paylaşım sitesinden açıklama yapan Bedil, "Görev tevdiinden sonra gerek yerel medyada gerekse de sosyal medyada çıkan haberlerin bu süreçte partime ve davama zarar vermemesi adına görevi iade ediyorum" dedi. İsa Bedil'in açıklaması şöyle: “13 Ekim 2016 tarihinde AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nca AK Parti Nazilli ilçe teşkilatını oluşturmak üzere görev tarafıma tevdi edilmişti. Görev tevdiinden sonra gerek yerel medyada gerekse de sosyal medyada çıkan haberlerin bu süreçte partime ve davama zarar vermemesi adına görevi iade ediyorum. Partimin bir neferi olarak bundan sonra da tarafıma verilecek tüm görevlere hazır olduğumu ve partimin hizmetinde olduğumu ifade ederek bu süreçte beni bu göreve layık gören ve destek veren herkese teşekkür ederim.”
AK Parti Genel Merkezi tarafından Ak Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’na atanan Avukat İsa Bedil, görevi iade etti.

AYDIN- Av. AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’na atandığından beri kayınpederinin FETÖ kapsamında tutuklu bulunması olayı yakasını bırakmadı. Daha önceki ilçe başkanı İmran Acar’ın ağabeyinin FETÖ kapsamında gözaltına alınması yüzünden istifa ettirildiği haberleri de olaya eklenince, Bedil’in geri çekilmesi bekleniyordu.

Bu olayı gazetemiz Yeni Ufuk'un son sayısında manşetten duyurmuştuk.

HALEN CEZA EVİNDE

Çiçeği burnunda ilçe başkanının Karacasu ilçesinde yaşayan kayınpederi Fethullah Gülen’in yurtlarından olan Serhat Erkek Öğrenci Yurdu ve Turkuaz Kız Öğrenci Yurdu’nu işleten emekli İmam İlhan Anıl’ın ise, 27 Temmuz 2016 tarihinde İlçede yapılan FETÖ operasyonları kapsamsında Tutuklanarak cezaevine konulduğu ortaya çıkmıştı. Anıl’ın ev ve müdürlüğünü yaptığı kapatılan yurtlarda bulunan toplam 2 Milyon TL paraya da el konulduğu öğrenilmişti.

AV. İSA BEDİL’DEN AÇIKLAMA

AK Parti Genel Merkezi'nin görevden aldığı İmran Acar yönetiminin ardından göreve atanan Avukat İsa Bedil, görevi iade ettiğini açıkladı. Sosyal paylaşım sitesinden açıklama yapan Bedil, "Görev tevdiinden sonra gerek yerel medyada gerekse de sosyal medyada çıkan haberlerin bu süreçte partime ve davama zarar vermemesi adına görevi iade ediyorum" dedi.

İsa Bedil'in açıklaması şöyle:

“13 Ekim 2016 tarihinde AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nca AK Parti Nazilli ilçe teşkilatını oluşturmak üzere görev tarafıma tevdi edilmişti. Görev tevdiinden sonra gerek yerel medyada gerekse de sosyal medyada çıkan haberlerin bu süreçte partime ve davama zarar vermemesi adına görevi iade ediyorum. Partimin bir neferi olarak bundan sonra da tarafıma verilecek tüm görevlere hazır olduğumu ve partimin hizmetinde olduğumu ifade ederek bu süreçte beni bu göreve layık gören ve destek veren herkese teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.