Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Beceriksiz yönetim vatandaşların sağlığını tehlikeye atıyor

SİYASET 07.08.2020 - 18:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3498+ kez okundu.
 

Beceriksiz yönetim vatandaşların sağlığını tehlikeye atıyor

CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, belediye Başkanı Nedim kaplanı eleştirerek toplanan çöpleri şehrin girişine dökmeye başladığını iddia etti.

Sert bir üslupla Belediye Başkanını eleştiren İlçe Başkanı Hasan Akın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs vakaları ülkemizde yeniden yükselişe geçtiği bugünlerde tüm kurumların özel hassasiyet göstermesi gerekmektedir. Ancak ilçemizde çok üzücü tablolar ile karşılaşıyoruz. AKP'li Koçarlı Belediye'sinin basiretsiz yönetimi akla hayale gelmeyecek biçimde çöpleri açık alanlara, şehrin girişine dökmeye başlamış. Vatandaşların sağlığını tehlikeye atan bu beceriksiz yönetim, bir an evvel bu uygulamaya son vermelidir. İşbilmez bu arkadaşlara millet İttifakının becerikli, halkın dertlerine derman olan anlayışını bir an önce anlamalarını tavsiye ediyoruz."
CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, belediye Başkanı Nedim kaplanı eleştirerek toplanan çöpleri şehrin girişine dökmeye başladığını iddia etti.

Sert bir üslupla Belediye Başkanını eleştiren İlçe Başkanı Hasan Akın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs vakaları ülkemizde yeniden yükselişe geçtiği bugünlerde tüm kurumların özel hassasiyet göstermesi gerekmektedir.

Ancak ilçemizde çok üzücü tablolar ile karşılaşıyoruz. AKP'li Koçarlı Belediye'sinin basiretsiz yönetimi akla hayale gelmeyecek biçimde çöpleri açık alanlara, şehrin girişine dökmeye başlamış.

Vatandaşların sağlığını tehlikeye atan bu beceriksiz yönetim, bir an evvel bu uygulamaya son vermelidir.

İşbilmez bu arkadaşlara millet İttifakının becerikli, halkın dertlerine derman olan anlayışını bir an önce anlamalarını tavsiye ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.