Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bayramda yağış var

GENEL 13.06.2018 - 20:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4368+ kez okundu.
 

Bayramda yağış var

Ramazan Bayramı’nda bölgemizin (İzmir, Aydın, Balıkesir, Çanakkale ve Manisa) Akdeniz üzerinden gelecek yağışlı hava kütlesinin etkisinde kalacağı bildirildi.

AYDIN- Meteoroloji'den edinilen bilgiye göre, Bayram birinci günü (15 Haziran- Cuma), bölgemiz parçalı ve çok bulutlu, akşamüstü ve akşam saatlerinde Balıkesir'in, Manisa'nın, İzmir'in ve Aydın'ın doğu ilçeleri yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Bayramın ikinci ve üçüncü günleri, bölge geneli aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Son günlerde mevsim normallerin 2 ila 4 °C üzerinde seyreden hava sıcaklığı bayramın 2. gününden itibaren azalarak mevsim normalleri civarına düşecek. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı’nın 2. ve 3. gününde görülecek gökgürültülü sağanak yağışların, kısa sürede ve yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuz şartlara karşı ilgililerin yayınlanacak meteorolojik tahmin ve erken uyarıları takip etmeleri ve buna göre tedbirli ve dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.
Ramazan Bayramı’nda bölgemizin (İzmir, Aydın, Balıkesir, Çanakkale ve Manisa) Akdeniz üzerinden gelecek yağışlı hava kütlesinin etkisinde kalacağı bildirildi.

AYDIN- Meteoroloji'den edinilen bilgiye göre, Bayram birinci günü (15 Haziran- Cuma), bölgemiz parçalı ve çok bulutlu, akşamüstü ve akşam saatlerinde Balıkesir'in, Manisa'nın, İzmir'in ve Aydın'ın doğu ilçeleri yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Bayramın ikinci ve üçüncü günleri, bölge geneli aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Son günlerde mevsim normallerin 2 ila 4 °C üzerinde seyreden hava sıcaklığı bayramın 2. gününden itibaren azalarak mevsim normalleri civarına düşecek.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı’nın 2. ve 3. gününde görülecek gökgürültülü sağanak yağışların, kısa sürede ve yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuz şartlara karşı ilgililerin yayınlanacak meteorolojik tahmin ve erken uyarıları takip etmeleri ve buna göre tedbirli ve dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.