Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bayramda davullar turiste çalacak

RESMİ İLAN 02.07.2016 - 12:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 60976+ kez okundu.
 

Bayramda davullar turiste çalacak

Aydın’dan geçen turistlere davullu zurnalı tanıtım yapılacak

Aydın’a Ramazan Bayramı boyunca gelen turistlere davullu zurnalı harmandalı müziği eşliğinde organik incir, zeytin ve kestane tanıtımı yapılacak. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Bitkisel üretim Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan organik tarım ürünleri ve organik tarım potansiyelini tanıtmak ve tüketicilerde organik tarım bilincini oluşturmak amacıyla Buharkent ve Germencik ilçelerinde belirlenen lokasyonlarda gsm operatörünün kapsama alanına giren, ikamet adresi Aydın dışında olan ve mesaj alımı açık durumdaki abonelerin telefonlarına davul-zurnalı harmandalı müziği eşliğinde organik incir, zeytin ve kestanemizi tanıtan bilgi mesajı iletileceği belirtildi. Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş, yaptığı açıklamada; ”9 günlük Ramazan Bayramı tatili ve okullarında tatil olması nedeniyle önemli bir turizm merkezi olan ilimizin diğer turistik bölgelere geçiş noktası olması nedeniyle bayram tatili süresince Aydın'a gelen veya transit geçiş yapan misafirlerimize de bilgilendirme yapılacaktır. Buharkent ve Germencik ilçelerimizde belirlenen lokasyonlarda GSM operatörünün kapsama alanına giren, ikamet adresi Aydın dışında olan ve mesaj alımı açık durumdaki abonelerin telefonlarına davul-zurnalı harmandalı müziği eşliğinde organik incir, zeytin ve kestanemizi tanıtan bilgi mesajı iletilecektir. 9 gün boyunca günde 2 bin 800 kişiye Aydın İlinin Organik tarım ürünleri gösterilecek olup, toplamda 50 bin kişiye ulaşılması hedeflenmektedir” dedi.    
Aydın’dan geçen turistlere davullu zurnalı tanıtım yapılacak

Aydın’a Ramazan Bayramı boyunca gelen turistlere davullu zurnalı harmandalı müziği eşliğinde organik incir, zeytin ve kestane tanıtımı yapılacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Bitkisel üretim Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan organik tarım ürünleri ve organik tarım potansiyelini tanıtmak ve tüketicilerde organik tarım bilincini oluşturmak amacıyla Buharkent ve Germencik ilçelerinde belirlenen lokasyonlarda gsm operatörünün kapsama alanına giren, ikamet adresi Aydın dışında olan ve mesaj alımı açık durumdaki abonelerin telefonlarına davul-zurnalı harmandalı müziği eşliğinde organik incir, zeytin ve kestanemizi tanıtan bilgi mesajı iletileceği belirtildi.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş, yaptığı açıklamada; ”9 günlük Ramazan Bayramı tatili ve okullarında tatil olması nedeniyle önemli bir turizm merkezi olan ilimizin diğer turistik bölgelere geçiş noktası olması nedeniyle bayram tatili süresince Aydın'a gelen veya transit geçiş yapan misafirlerimize de bilgilendirme yapılacaktır. Buharkent ve Germencik ilçelerimizde belirlenen lokasyonlarda GSM operatörünün kapsama alanına giren, ikamet adresi Aydın dışında olan ve mesaj alımı açık durumdaki abonelerin telefonlarına davul-zurnalı harmandalı müziği eşliğinde organik incir, zeytin ve kestanemizi tanıtan bilgi mesajı iletilecektir. 9 gün boyunca günde 2 bin 800 kişiye Aydın İlinin Organik tarım ürünleri gösterilecek olup, toplamda 50 bin kişiye ulaşılması hedeflenmektedir” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.