Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bayram günü intihar etti!

ASAYİŞ 15.09.2016 - 21:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3338+ kez okundu.
 

Bayram günü intihar etti!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 3 çocuk annesi kadın, Akçay Nehrine atlayarak intihar etti.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre olay, saat 15.30 sıralarında Akçay Nehri’nde meydana geldi. İddiaya göre, şiddetli geçimsizlik ve anlaşmazlık üzerine bir süredir psikolojik bunalıma giren evli ve 3 çocuk annesi Y.G., bugün sabah çocuklarını evde bıraktıktan sonra kayıplara karıştı. Uzun süre kendisinden haber alamayan ailesi, genç kadın için arama başlattı. 220 METRE SÜRÜKLENDİ Minibüsle Akçay Nehri’ne giden genç kadın, koruma tellerinin yanı başından suya atladı. Çevrede piknik yapan vatandaşların ihbarı üzerine genç kadının dereden kurtarılması için çalışma başlatıldı. AFAD, Büyükşehir İtfaiye ve jandarma ekiplerinin 1 saat süren arama kurtarma çalışmalarında Y.G., atladığı yerden 220 metre ileride bulundu. 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalede yaşam belirtisi gösteren genç kadın, Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Y.G., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Genç annenin cesedi, otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Aydın'ın Nazilli ilçesinde 3 çocuk annesi kadın, Akçay Nehrine atlayarak intihar etti.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre olay, saat 15.30 sıralarında Akçay Nehri’nde meydana geldi. İddiaya göre, şiddetli geçimsizlik ve anlaşmazlık üzerine bir süredir psikolojik bunalıma giren evli ve 3 çocuk annesi Y.G., bugün sabah çocuklarını evde bıraktıktan sonra kayıplara karıştı. Uzun süre kendisinden haber alamayan ailesi, genç kadın için arama başlattı.

220 METRE SÜRÜKLENDİ

Minibüsle Akçay Nehri’ne giden genç kadın, koruma tellerinin yanı başından suya atladı. Çevrede piknik yapan vatandaşların ihbarı üzerine genç kadının dereden kurtarılması için çalışma başlatıldı. AFAD, Büyükşehir İtfaiye ve jandarma ekiplerinin 1 saat süren arama kurtarma çalışmalarında Y.G., atladığı yerden 220 metre ileride bulundu. 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalede yaşam belirtisi gösteren genç kadın, Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Y.G., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Genç annenin cesedi, otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.