Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bayram en çok esnafın yüzünü güldürdü

GENEL 15.07.2015 - 12:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2735+ kez okundu.
 

Bayram en çok esnafın yüzünü güldürdü

Aydın’da yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla en fazla yoğunluk başta otogar olmak üzere, giyim mağazaları ve terziler, berber ve kuaförler ile büyük alışveriş merkezlerinde yaşanıyor

Aydın’da yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla en fazla yoğunluk başta otogar olmak üzere, giyim mağazaları ve terziler, berber ve kuaförler ile büyük alışveriş merkezlerinde yaşanıyor. Aydın’da Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte birçok sektörde hareketlilik yaşanmaya başladı. Bir süredir durgunluk yaşayan esnaf, yaşadığı kaybı bayram arifesindeki yoğunlukla telafi etmeyi planlıyor. Özellikle Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde Ramazan Bayramı yoğunluğu başladı. Bayramı ailesiyle ve memleketinde geçirmek isteyen kişiler soluğu otogarda almaya başladı. Otobüs firması yetkilileri yoğunluğun bayram sonuna kadar süreceğini ifade ederken bazı otobüs firmalarında da bilet kalmadığı öğrenildi. Ayrıca yetkililer sahte bilete karşı vatandaşı da uyardı. BERBERLER GECE MESAİSİNE BAŞLADI Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla yoğunluk yaşayan bir diğer meslek grubu da berberler ile kuaförler oldu.  Bayram öncesi müşterilerinin sayısının artığını belirten berberler ve kuaförler, gece geç saatlere kadar çalışmaya başladı. Beraber Erkek Kuaförü Salonu Sahiplerinden Oktay Beytosun, Ramazan Bayramı’nın gelmesiyle birlikte yoğunluğun başladığını söyledi. Yoğunluk nedeniyle sahura kadar vatandaşlara hizmet vermeye başladıklarını ifade eden Beytosun, saç ve sakal tıraşı olacak olan vatandaşları da son güne kadar beklememeleri konusunda uyardı. GİYİM MAĞAZALARINDA VE TERZİLERDE DE YOĞUNLUK YAŞANIYOR Bayram hareketliliğinin hissedildiği bir diğer adres de giyim mağazaları ve terziler oldu. Giyim mağazalarında özellikle çocuklar için tatlı bir telaş yaşanırken, yetişkinler de bayrama has kıyafetler için özel bir gayret içerisine girdi. Bedenine uygun elbise bulamayan ve daha çok özel tasarımlı elbise giymeyi tercih eden vatandaşlar da terzilerin yolunu tuttu. Ramazan alışverişleri için Alışveriş merkezinde de artan yoğunluğun bayram gününe kadar zirveye ulaşması bekleniyor.
Aydın’da yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla en fazla yoğunluk başta otogar olmak üzere, giyim mağazaları ve terziler, berber ve kuaförler ile büyük alışveriş merkezlerinde yaşanıyor

Aydın’da yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla en fazla yoğunluk başta otogar olmak üzere, giyim mağazaları ve terziler, berber ve kuaförler ile büyük alışveriş merkezlerinde yaşanıyor.

Aydın’da Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte birçok sektörde hareketlilik yaşanmaya başladı. Bir süredir durgunluk yaşayan esnaf, yaşadığı kaybı bayram arifesindeki yoğunlukla telafi etmeyi planlıyor.

Özellikle Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde Ramazan Bayramı yoğunluğu başladı. Bayramı ailesiyle ve memleketinde geçirmek isteyen kişiler soluğu otogarda almaya başladı. Otobüs firması yetkilileri yoğunluğun bayram sonuna kadar süreceğini ifade ederken bazı otobüs firmalarında da bilet kalmadığı öğrenildi. Ayrıca yetkililer sahte bilete karşı vatandaşı da uyardı.

BERBERLER GECE MESAİSİNE BAŞLADI

Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla yoğunluk yaşayan bir diğer meslek grubu da berberler ile kuaförler oldu.  Bayram öncesi müşterilerinin sayısının artığını belirten berberler ve kuaförler, gece geç saatlere kadar çalışmaya başladı. Beraber Erkek Kuaförü Salonu Sahiplerinden Oktay Beytosun, Ramazan Bayramı’nın gelmesiyle birlikte yoğunluğun başladığını söyledi. Yoğunluk nedeniyle sahura kadar vatandaşlara hizmet vermeye başladıklarını ifade eden Beytosun, saç ve sakal tıraşı olacak olan vatandaşları da son güne kadar beklememeleri konusunda uyardı.

GİYİM MAĞAZALARINDA VE TERZİLERDE DE YOĞUNLUK YAŞANIYOR

Bayram hareketliliğinin hissedildiği bir diğer adres de giyim mağazaları ve terziler oldu. Giyim mağazalarında özellikle çocuklar için tatlı bir telaş yaşanırken, yetişkinler de bayrama has kıyafetler için özel bir gayret içerisine girdi. Bedenine uygun elbise bulamayan ve daha çok özel tasarımlı elbise giymeyi tercih eden vatandaşlar da terzilerin yolunu tuttu. Ramazan alışverişleri için Alışveriş merkezinde de artan yoğunluğun bayram gününe kadar zirveye ulaşması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.