Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bayram alışverişinizi Aydınlı esnaftan yapın

EKONOMİ 13.06.2017 - 14:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4068+ kez okundu.
 

Bayram alışverişinizi Aydınlı esnaftan yapın

AYESOB Yönetim Kurulu Başkanı Selahittin Çetindoğan Ramazan Bayramı yaklaşırken yapmış olduğu açıklamalarda öncelikle Aydın halkının bayramını kutladı.

AYDIN- Çetindoğan, ekonomik krizin her geçen gün daha da arttığı son dönemlerde, esnafımızın bir nebze de olsa kalkınması için halkımızın Ramazan Bayramı alışverişlerini Aydın esnafından yapmasını istedi. 7020 sayılı Yapılandırma Kanunu ile biraz nefes alacaklarını ümit ettiğini dile getiren Çetindoğan, Aydın halkından da destek beklediğini dile getirdi. Esnafın halkın içinden biri olduğunu bildiren Çetindoğan esnafın var olabilmesi için Aydın halkı tarafından tercih edilmesi gerektiğini bildirdi. AYESOB Başkanı Çetindoğan, “Duyarlı Aydın halkı olarak esnafa gerekli ilgiyi göstermemiz gerekiyor. Aydın ekonomisinin daha da güçlenmesi ve büyümesi için yerel esnafa sahip çıkılmasını bekliyoruz. Hızla çoğalan Büyük firmalar nedeniyle zor duruma düşen küçük esnafımız bu firmalar karşısında rekabet gücü bulunmamakta Ayakta kalma savaşı vermektedir. Bu sebeple küçük esnaftan alışveriş yapılarak ilimiz ekonomisine katkı sağlanmalıdır” dedi. Selahittin Çetindoğan, Ramazan ayı sebebiyle esnafların bayram öncesinde geceleri de açık olacağını bildirdi. Aydın Halkının İftardan sonrada rahatlıkla alışveriş yapabileceklerini dile getirdi.
AYESOB Yönetim Kurulu Başkanı Selahittin Çetindoğan Ramazan Bayramı yaklaşırken yapmış olduğu açıklamalarda öncelikle Aydın halkının bayramını kutladı.

AYDIN- Çetindoğan, ekonomik krizin her geçen gün daha da arttığı son dönemlerde, esnafımızın bir nebze de olsa kalkınması için halkımızın Ramazan Bayramı alışverişlerini Aydın esnafından yapmasını istedi.

7020 sayılı Yapılandırma Kanunu ile biraz nefes alacaklarını ümit ettiğini dile getiren Çetindoğan, Aydın halkından da destek beklediğini dile getirdi. Esnafın halkın içinden biri olduğunu bildiren Çetindoğan esnafın var olabilmesi için Aydın halkı tarafından tercih edilmesi gerektiğini bildirdi. AYESOB Başkanı Çetindoğan, “Duyarlı Aydın halkı olarak esnafa gerekli ilgiyi göstermemiz gerekiyor. Aydın ekonomisinin daha da güçlenmesi ve büyümesi için yerel esnafa sahip çıkılmasını bekliyoruz. Hızla çoğalan Büyük firmalar nedeniyle zor duruma düşen küçük esnafımız bu firmalar karşısında rekabet gücü bulunmamakta Ayakta kalma savaşı vermektedir. Bu sebeple küçük esnaftan alışveriş yapılarak ilimiz ekonomisine katkı sağlanmalıdır” dedi.

Selahittin Çetindoğan, Ramazan ayı sebebiyle esnafların bayram öncesinde geceleri de açık olacağını bildirdi. Aydın Halkının İftardan sonrada rahatlıkla alışveriş yapabileceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.