Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bayram Ali Dağlı “Renklerin Armonisi” Sergisi ile anıldı

KÜLTÜR 28.11.2018 - 15:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1957+ kez okundu.
 

Bayram Ali Dağlı “Renklerin Armonisi” Sergisi ile anıldı

Efeler Belediyesi ve Efeler Kent Konseyi işbirliği ile merhum Bayram Ali Dağlı anısına düzenlenen “Renklerin Armonisi” isimli resim sergisi ile merhum Bayram Ali Dağlı anıldı.

AYDIN- Eski resim öğretmenlerinden merhum Bayram Ali Dağlı’nın yapmış olduğu yağlıboya eserler, Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergi, ziyaretçilerden tam not aldı. Düzenlenen serginin açılışına Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediye Başkan Vekili Halis Günday, Efeler Kent Konseyi Başkanı Dr. Tuncay Erdemir, merhum Bayram Ali Dağlı’nın ailesi, sevenleri ile çok sayıda sanatsever katıldı. Dört gün boyunca sergilenecek olan tabloların sahibi merhum Bayram Ali Dağlı’nın oğlu İlhan Dağlı, şöyle konuştu: ‘’Babamın yapmış olduğu 30 tabloyu Efeler Belediyesi’ne bağışladık. Babamın birçok farklı eseri bulunuyor. Yaşamı boyunca sanatla içe içe olan babam, öğrencilerini yönlendirirdi. Bugün babamın yönlendirmiş olduğu öğrenciler arasında ressamlar da var. Efeler Belediyesi ve Efeler Kent Konseyi’nin katkılarıyla babamın anısına böyle bir sergi açtık.” Efeler Kent Konseyi Başkanı Dr. Tuncay Erdemir ise, “Efeler Belediyesi'nin ve Başkan Özakcan’ın desteğiyle kentimizde sanatı ve kültürü ön plana çıkarıp, toplumun gelişmesine katkı sunmaya çalışıyoruz. Ülkenin kalkınması ancak bilim, kültür ve güzel sanatlarla mümkündür” şeklinde konuştu. Öldükten sonra babasını böyle andığı için evladını da kutlamamız gerektiğini vurgulayan Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, ‘’Bunları yeni nesil Aydınlılara da aktarmak lazım. Böyle toplanıp, sanatı destekleyen herkesi kutluyorum’’ dedi Haber: Muhammet ÖZDEMİR
Efeler Belediyesi ve Efeler Kent Konseyi işbirliği ile merhum Bayram Ali Dağlı anısına düzenlenen “Renklerin Armonisi” isimli resim sergisi ile merhum Bayram Ali Dağlı anıldı.

AYDIN- Eski resim öğretmenlerinden merhum Bayram Ali Dağlı’nın yapmış olduğu yağlıboya eserler, Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergi, ziyaretçilerden tam not aldı.

Düzenlenen serginin açılışına Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediye Başkan Vekili Halis Günday, Efeler Kent Konseyi Başkanı Dr. Tuncay Erdemir, merhum Bayram Ali Dağlı’nın ailesi, sevenleri ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Dört gün boyunca sergilenecek olan tabloların sahibi merhum Bayram Ali Dağlı’nın oğlu İlhan Dağlı, şöyle konuştu:

‘’Babamın yapmış olduğu 30 tabloyu Efeler Belediyesi’ne bağışladık. Babamın birçok farklı eseri bulunuyor. Yaşamı boyunca sanatla içe içe olan babam, öğrencilerini yönlendirirdi. Bugün babamın yönlendirmiş olduğu öğrenciler arasında ressamlar da var. Efeler Belediyesi ve Efeler Kent Konseyi’nin katkılarıyla babamın anısına böyle bir sergi açtık.”

Efeler Kent Konseyi Başkanı Dr. Tuncay Erdemir ise, “Efeler Belediyesi'nin ve Başkan Özakcan’ın desteğiyle kentimizde sanatı ve kültürü ön plana çıkarıp, toplumun gelişmesine katkı sunmaya çalışıyoruz. Ülkenin kalkınması ancak bilim, kültür ve güzel sanatlarla mümkündür” şeklinde konuştu.

Öldükten sonra babasını böyle andığı için evladını da kutlamamız gerektiğini vurgulayan Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, ‘’Bunları yeni nesil Aydınlılara da aktarmak lazım. Böyle toplanıp, sanatı destekleyen herkesi kutluyorum’’ dedi Haber: Muhammet ÖZDEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.