Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bayrak krizi

GENEL 10.11.2018 - 16:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2871+ kez okundu.
 

Bayrak krizi

Ters asılan bayrak polisin uyarısı ile düzeltildi. Ancak, ilgili kurumun yetkilisi olduğunu belirten bir bayan, "Siz küçük gazetecilersiniz" diye basın mensuplarının görevini engellemeye çalıştı.

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde 10 Kasım dolayısıyla bir kurumun çatısına ters asılan bayrak, polisin uyarısı ile düzeltildi. İHA'nın bildirdiğine göre, olay Efeler Mimar Sinan Mahallesi Dedekuyusu Caddesi üzerinde bulunan özel bir çocuk gündüz bakımevinde gerçekleşti. Atatürk’ün ölümünün 80. Yıldönümünde yetkililer tarafından kurumun çatısına Atatürk posteri ve Türk Bayrağı asıldı. Sabah bayrağın ters olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, kurum yetkililerini uyararak, bayrağın düzeltilmesini istedi. Kurum görevlisi tarafından ters asılan bayrak düzeltilerek yeniden yerine asıldı. Bu arada kurum binasının karşısından olayı haberleştirmek isteyen gazetecilere kurum yetkilisi olduğu anlaşılan ismi öğrenilemeyen bayan tarafından çekim yapamazsınız uyarısı geldi. Yetkili bayan gazetecilere, “Siz küçük gazetecisiniz, şimdi avukatımı arıyorum. Hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım” tehdidinde bulundu. Polis ekipleri bayrağın ters asılması ile ilgili soruşturma başlattı.
Ters asılan bayrak polisin uyarısı ile düzeltildi. Ancak, ilgili kurumun yetkilisi olduğunu belirten bir bayan, "Siz küçük gazetecilersiniz" diye basın mensuplarının görevini engellemeye çalıştı.

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde 10 Kasım dolayısıyla bir kurumun çatısına ters asılan bayrak, polisin uyarısı ile düzeltildi.

İHA'nın bildirdiğine göre, olay Efeler Mimar Sinan Mahallesi Dedekuyusu Caddesi üzerinde bulunan özel bir çocuk gündüz bakımevinde gerçekleşti. Atatürk’ün ölümünün 80. Yıldönümünde yetkililer tarafından kurumun çatısına Atatürk posteri ve Türk Bayrağı asıldı. Sabah bayrağın ters olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, kurum yetkililerini uyararak, bayrağın düzeltilmesini istedi. Kurum görevlisi tarafından ters asılan bayrak düzeltilerek yeniden yerine asıldı. Bu arada kurum binasının karşısından olayı haberleştirmek isteyen gazetecilere kurum yetkilisi olduğu anlaşılan ismi öğrenilemeyen bayan tarafından çekim yapamazsınız uyarısı geldi. Yetkili bayan gazetecilere, “Siz küçük gazetecisiniz, şimdi avukatımı arıyorum. Hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım” tehdidinde bulundu.

Polis ekipleri bayrağın ters asılması ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.