Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Baykal, nikah şahitliği yaptı

MAGAZİN 18.09.2017 - 10:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 5567+ kez okundu.
 

Baykal, nikah şahitliği yaptı

Söke Ovası Sulama Birliği Başkanı ve Önceki dönemlerde Söke Belediye Başkanlığı yapan Necdet Özekmekçi'nin oğlu Anıl Özekmekçi, Aslı Arınık ile Grand Belısh Otel'de muhteşem bir düğün ile hayatını birleştirdi.

AYDIN- Necdet ve Zümrüt Özekmekçi çiftinin oğullarının düğününe siyaset ve iş dünyasının yanı sıra Ünlü Ses Sanatçısı Halk Ozanı Onur Akın ve CHP Eski Genel Başkanlarından Deniz Baykal katıldı. Mutlulukları gözlerine okunan Anıl ve Aslı çiftin nikah şahitliğini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlarından olan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP içerisinde Uzun yıllardır siyaset yapan Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği görevinde bulunmuş Mehmet Semerci yaptı. Deniz Baykal nikah sonrası, evlilik cüzdanını gelin Aslı Arınık'a verdi. Özekmekçi ve Arınık Ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan isimler arasında, Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karakoz Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Barış Altıntaş ve Eşi, Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Afet Er, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, sanatçı halk ozanı Onur Akın, CHP İlçe Yönetimi, CHP Gençlik Kolları Başkanı Halil Yıldırım, MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Üzüm, önceki Dönem Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer’in eşi Derya Demizer, TARİŞ Söke Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, Ticaret Odası Yenilikçi Grup Başkan Adayı Erkan Kaçar, Söke Ticaret Borsası Başkanı Salih Deniz Günal, Söke Ovası Sulama Birliği Müdürü Ömer Yıldız, EGAFED Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Efkan Ceylan ve eşi Avukat Filiz Ceylan, CHP Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Müjgan Dalgıç ve Oğlu Egemen Dalgıç, önceki dönem SÖGİAD Başkanı İşadamı Reşat Er, SÖGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Burak Semerci, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Söke Lokantacılar Tatlıcılar ve Pastacılar Odası Başkanı Mehmet Gül, Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er ve Eşi ile genç çiftin İstanbul’dan gelen arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda davetli ve belediye bürokratları katıldı. ONUR AKIN ELİNE MİKROFON ALDI ZEYBEK OYNADI Nikah töreninin sonrasında gençlerin kendi aralarında düzenlemiş oldukları eğlenceye katılan Halk Ozanı Onur Akın, gençlerin isteğini kırmayarak “seviyorum seni” adlı parçasını seslendirdi. Daha Sonra zeybek oynayan Onur Akın, zeybek figürlerinde çok başarılı performans sergileyen İş Adamı Taylan Türkoğlu’nu tebrik etti. AYNI GECE ÖZEKMEKÇİ’NİN İKİNCİ MUTLULUĞU Özekmekçi çiftinin diğer oğlu Onur Özekmekçi, geçen yıl aynı günlerde dünya evine girmiş, aynı otelde dillere destan düğün olmuştu. Düğün başladığı esnada Onur ve Deniz Özekmekçi çifti, babaları Necdet Özekemekçi’ye “dede” olacağının müjdesini verince sevinç gözyaşlarına boğuldular. Konukların şaşkın bakışları içerisinde mutluluk gözyaşlarına hakim olamayan Necdet Özekmekçi’ye konuklar “başkan sen çifte mutluluklara alışkınsın” diyerek kutladılar. Necdet Özekmekçi’nin evlatları Onur ve Anıl aynı zamanda ikiz olarak dünyaya gelmişlerdi.
Söke Ovası Sulama Birliği Başkanı ve Önceki dönemlerde Söke Belediye Başkanlığı yapan Necdet Özekmekçi'nin oğlu Anıl Özekmekçi, Aslı Arınık ile Grand Belısh Otel'de muhteşem bir düğün ile hayatını birleştirdi.

AYDIN- Necdet ve Zümrüt Özekmekçi çiftinin oğullarının düğününe siyaset ve iş dünyasının yanı sıra Ünlü Ses Sanatçısı Halk Ozanı Onur Akın ve CHP Eski Genel Başkanlarından Deniz Baykal katıldı.

Mutlulukları gözlerine okunan Anıl ve Aslı çiftin nikah şahitliğini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlarından olan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP içerisinde Uzun yıllardır siyaset yapan Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği görevinde bulunmuş Mehmet Semerci yaptı. Deniz Baykal nikah sonrası, evlilik cüzdanını gelin Aslı Arınık'a verdi.

Özekmekçi ve Arınık Ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan isimler arasında, Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karakoz Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Barış Altıntaş ve Eşi, Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Afet Er, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, sanatçı halk ozanı Onur Akın, CHP İlçe Yönetimi, CHP Gençlik Kolları Başkanı Halil Yıldırım, MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Üzüm, önceki Dönem Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer’in eşi Derya Demizer, TARİŞ Söke Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, Ticaret Odası Yenilikçi Grup Başkan Adayı Erkan Kaçar, Söke Ticaret Borsası Başkanı Salih Deniz Günal, Söke Ovası Sulama Birliği Müdürü Ömer Yıldız, EGAFED Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Efkan Ceylan ve eşi Avukat Filiz Ceylan, CHP Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Müjgan Dalgıç ve Oğlu Egemen Dalgıç, önceki dönem SÖGİAD Başkanı İşadamı Reşat Er, SÖGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Burak Semerci, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Söke Lokantacılar Tatlıcılar ve Pastacılar Odası Başkanı Mehmet Gül, Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er ve Eşi ile genç çiftin İstanbul’dan gelen arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda davetli ve belediye bürokratları katıldı.

ONUR AKIN ELİNE MİKROFON ALDI ZEYBEK OYNADI

Nikah töreninin sonrasında gençlerin kendi aralarında düzenlemiş oldukları eğlenceye katılan Halk Ozanı Onur Akın, gençlerin isteğini kırmayarak “seviyorum seni” adlı parçasını seslendirdi. Daha Sonra zeybek oynayan Onur Akın, zeybek figürlerinde çok başarılı performans sergileyen İş Adamı Taylan Türkoğlu’nu tebrik etti.

AYNI GECE ÖZEKMEKÇİ’NİN İKİNCİ MUTLULUĞU

Özekmekçi çiftinin diğer oğlu Onur Özekmekçi, geçen yıl aynı günlerde dünya evine girmiş, aynı otelde dillere destan düğün olmuştu. Düğün başladığı esnada Onur ve Deniz Özekmekçi çifti, babaları Necdet Özekemekçi’ye “dede” olacağının müjdesini verince sevinç gözyaşlarına boğuldular. Konukların şaşkın bakışları içerisinde mutluluk gözyaşlarına hakim olamayan Necdet Özekmekçi’ye konuklar “başkan sen çifte mutluluklara alışkınsın” diyerek kutladılar. Necdet Özekmekçi’nin evlatları Onur ve Anıl aynı zamanda ikiz olarak dünyaya gelmişlerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.