Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Baydar, Kavaklılılara moral verdi

EĞİTİM 07.05.2017 - 23:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3575+ kez okundu.
 

Baydar, Kavaklılılara moral verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, basketbol ve voleybolda şampiyon olan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi takımlarını ziyaret ederek moral ve destek verdi.

AYDIN- Ziyaretle ilgili bilgi veren Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Müdürü Psikolog Süleyman Çokay, “Okulumuz basketbol ve voleybol dallarında Aydın genelinde şampiyon olmuştur. Daha sonra grup maçlarında da birinciliği kimseye bırakmamıştır. Bu süreçte Sayın Milletvekilimiz Metin Lütfi Baydar, müsabakalar öncesi çok değerli bilgilerini sporcularımızla paylaşmıştır. Özellikle yıllarca milli takımın doktorluğunu yapmış olması, sporcuların nasıl bir beslenme ve güçlendirme çalışmaları yapması gerektiğini bilimsel bir şekilde anlatmıştır. Voleybol milli takımında da yer alması nedeniyle bu yönüyle de voleybol takımımıza örnek olmuşlardır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Takımlarının başarı grafiğini de anlatan Çokay, şunları söyledi: “Bayan voleybol takımımız il şampiyonu olduktan sonra ilimizi Antalya’da yapılan grup müsabakalarında en iyi şekilde temsil etmiş ve grup birincisi olarak Türkiye yarı finallerine yükselmiştir. Konya’da yapılan yarı finallerde ilk iki maçını kazanarak Türkiye’nin en iyi (8 – 16) okulu arasına girmiştir. Yarı finallerde grup ikincisi olarak diğer grubun birinciyle karşılaşan kızlarımız, çekişmeli bir mücadelenin sonucunda maçı kaybetmiş ve Türkiye yarı finaller üçüncüsü olarak turnuvayı tamamlamıştır."
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, basketbol ve voleybolda şampiyon olan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi takımlarını ziyaret ederek moral ve destek verdi.

AYDIN- Ziyaretle ilgili bilgi veren Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Müdürü Psikolog Süleyman Çokay, “Okulumuz basketbol ve voleybol dallarında Aydın genelinde şampiyon olmuştur. Daha sonra grup maçlarında da birinciliği kimseye bırakmamıştır. Bu süreçte Sayın Milletvekilimiz Metin Lütfi Baydar, müsabakalar öncesi çok değerli bilgilerini sporcularımızla paylaşmıştır. Özellikle yıllarca milli takımın doktorluğunu yapmış olması, sporcuların nasıl bir beslenme ve güçlendirme çalışmaları yapması gerektiğini bilimsel bir şekilde anlatmıştır. Voleybol milli takımında da yer alması nedeniyle bu yönüyle de voleybol takımımıza örnek olmuşlardır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Takımlarının başarı grafiğini de anlatan Çokay, şunları söyledi:

“Bayan voleybol takımımız il şampiyonu olduktan sonra ilimizi Antalya’da yapılan grup müsabakalarında en iyi şekilde temsil etmiş ve grup birincisi olarak Türkiye yarı finallerine yükselmiştir. Konya’da yapılan yarı finallerde ilk iki maçını kazanarak Türkiye’nin en iyi (8 – 16) okulu arasına girmiştir. Yarı finallerde grup ikincisi olarak diğer grubun birinciyle karşılaşan kızlarımız, çekişmeli bir mücadelenin sonucunda maçı kaybetmiş ve Türkiye yarı finaller üçüncüsü olarak turnuvayı tamamlamıştır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.