Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Batık uçakta evlenme teklifi

DÜNYA 03.08.2016 - 13:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2976+ kez okundu.
 

Batık uçakta evlenme teklifi

Kuşadalı genç iş adamı, reklamcı kız arkadaşına önceki ay Kuşadası’nda batırılan Airbus 300 uçağında evlenme teklif etti.

AYDIN- Kuşadalı genç iş adamı, reklamcı kız arkadaşına Kuşadası Körfezi’nde su altındaki Airbus A 300 uçağının batığında evlenme teklif etti.  Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınarak su altı turizmini geliştirmek amacıyla Kuşadası Körfezi’nde batırılan dev Airbus A 300 uçağı ilgi odağı olmaya devam ediyor. Kuşadası ve İzmir'de faaliyet gösteren Göker Gıda'nın sahiplerinden Çağrı Göker, kız arkadaşı reklamcı Hatice Erge'ye su altında görkemli bir evlenme teklifi yaptı. Uzun bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı ile evlenmeyi düşünen Çağrı Göker, evlenme teklifini ölümsüzleştirmek için Kuşadası Körfezi’ndeki dev Airbus uçağında bu teklif yapmayı kafasına koydu. Kuşadası’nda su altı sporları alanında faaliyet gösteren Aquaventurue Dalış Merkezi’nden Burçin Altan’dan yardım isteyen Çağrı Göker, tüm hazırlıkları yaparak, kız arkadaşı Hatice Erge’yi su altına batmaya ikna etti. Tekneyle açılan ve kız arkadaşıyla Neopolis ismi verilen Airbus batığının olduğu bölgede birlikte su altına indiler. Çağrı Göker, dev uçak batığına yapıştırılmış, 'Benimle Evlenir misin' afişi önünde kız arkadaşı Hatice Erge’ye evlenme teklif etti. Sürpriz teklifi hemen kabul eden Hatice Erge, “Böyle bir sürpriz evlenme teklifi beklemiyordum. Hayatımın en mutlu anını su altında yaşadım" dedi. Çağrı Göker de su altında evlenme teklif ederek, büyük bir hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.
Kuşadalı genç iş adamı, reklamcı kız arkadaşına önceki ay Kuşadası’nda batırılan Airbus 300 uçağında evlenme teklif etti.

AYDIN- Kuşadalı genç iş adamı, reklamcı kız arkadaşına Kuşadası Körfezi’nde su altındaki Airbus A 300 uçağının batığında evlenme teklif etti. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınarak su altı turizmini geliştirmek amacıyla Kuşadası Körfezi’nde batırılan dev Airbus A 300 uçağı ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Kuşadası ve İzmir'de faaliyet gösteren Göker Gıda'nın sahiplerinden Çağrı Göker, kız arkadaşı reklamcı Hatice Erge'ye su altında görkemli bir evlenme teklifi yaptı. Uzun bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı ile evlenmeyi düşünen Çağrı Göker, evlenme teklifini ölümsüzleştirmek için Kuşadası Körfezi’ndeki dev Airbus uçağında bu teklif yapmayı kafasına koydu.

Kuşadası’nda su altı sporları alanında faaliyet gösteren Aquaventurue Dalış Merkezi’nden Burçin Altan’dan yardım isteyen Çağrı Göker, tüm hazırlıkları yaparak, kız arkadaşı Hatice Erge’yi su altına batmaya ikna etti.

Tekneyle açılan ve kız arkadaşıyla Neopolis ismi verilen Airbus batığının olduğu bölgede birlikte su altına indiler. Çağrı Göker, dev uçak batığına yapıştırılmış, 'Benimle Evlenir misin' afişi önünde kız arkadaşı Hatice Erge’ye evlenme teklif etti.

Sürpriz teklifi hemen kabul eden Hatice Erge, “Böyle bir sürpriz evlenme teklifi beklemiyordum. Hayatımın en mutlu anını su altında yaşadım" dedi. Çağrı Göker de su altında evlenme teklif ederek, büyük bir hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.