Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Batı’dan, “Mustafa Savaş’a” sevgiler!

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 25.02.2015 - 13:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3517+ kez okundu.
 

Batı’dan, “Mustafa Savaş’a” sevgiler!

AK Parti Aydın Milletvekili Aday adayı Mustafa Savaş’a, “Kuşadası, Didim ve Söke” ilçe teşkilatları sevgiyle kucakladılar.

AK Parti Aydın Milletvekili Aday adayı Mustafa Savaş’a, “Kuşadası, Didim ve Söke” ilçe teşkilatları sevgiyle kucakladılar. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Savaş, ilçe ziyaretleri çerçevesinde “Kuşadası, Didim ve Söke” ilçe teşkilatlarına ziyaret etti. Günün ilk ziyareti Kuşadası ilçe teşkilatına gerçekleştirildi. Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldı. Yapılan konuşmaların ardından Didim İlçesine hareket edildi. Ak Parti Didim İlçe Başkanlığına yapılan ziyarette İlçe Başkanı Cenk Ünlü ve ilçe teşkilat kademelerinin de hazır olduğu karşılama sonrası toplantı salonuna geçildi. Milletvekili aday adayı Mustafa Savaş’ı dinleyerek bazı sorular da sordular. Günün son ziyaretini Söke İlçe Teşkilatıyla son buldu. Ak Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer ve ilçe kademelerinin de hazır bulunduğu toplantı gerçekleştirildi. Yapılan ilçe ziyaretlerinde Savaş, “Aydın’da Ak Parti olarak birinci parti çıkacağımıza inanıyorum. Bizler vatandaşlarımıza bire bir temas edeceğiz. Yeni Türkiye’nin inşasında, Yeni Anayasayı çıkaracak meclis aritmetiğindeki çoğunluğu mutlaka yakalamalıyız. Biz Aydın’dan 4 milletvekili Ankara’ya gönderdiğimizde “Elimizi Güçlendirmiş” olacağız” dedi. İlçe ziyaretlerinde bir detay da gözden kaçmadı. İlçe teşkilatlarında milletvekili aday adaylarının birinin toplantısı bitmeden ikinci adayın gelmesi ve bekleme salonuna alındığı objektiflerimizden kaçmadı. Bu yoğunluk ve çalışmaların güzelliği karşısında partililer, “Biz bu seçimlerde böyle birbirinden değerli adaylarımızla 4 milletvekilini banko çıkaracağız” dediler.
AK Parti Aydın Milletvekili Aday adayı Mustafa Savaş’a, “Kuşadası, Didim ve Söke” ilçe teşkilatları sevgiyle kucakladılar.

AK Parti Aydın Milletvekili Aday adayı Mustafa Savaş’a, “Kuşadası, Didim ve Söke” ilçe teşkilatları sevgiyle kucakladılar.

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Savaş, ilçe ziyaretleri çerçevesinde “Kuşadası, Didim ve Söke” ilçe teşkilatlarına ziyaret etti. Günün ilk ziyareti Kuşadası ilçe teşkilatına gerçekleştirildi. Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Didim İlçesine hareket edildi. Ak Parti Didim İlçe Başkanlığına yapılan ziyarette İlçe Başkanı Cenk Ünlü ve ilçe teşkilat kademelerinin de hazır olduğu karşılama sonrası toplantı salonuna geçildi. Milletvekili aday adayı Mustafa Savaş’ı dinleyerek bazı sorular da sordular.

Günün son ziyaretini Söke İlçe Teşkilatıyla son buldu. Ak Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer ve ilçe kademelerinin de hazır bulunduğu toplantı gerçekleştirildi. Yapılan ilçe ziyaretlerinde Savaş, “Aydın’da Ak Parti olarak birinci parti çıkacağımıza inanıyorum. Bizler vatandaşlarımıza bire bir temas edeceğiz. Yeni Türkiye’nin inşasında, Yeni Anayasayı çıkaracak meclis aritmetiğindeki çoğunluğu mutlaka yakalamalıyız. Biz Aydın’dan 4 milletvekili Ankara’ya gönderdiğimizde “Elimizi Güçlendirmiş” olacağız” dedi.

İlçe ziyaretlerinde bir detay da gözden kaçmadı. İlçe teşkilatlarında milletvekili aday adaylarının birinin toplantısı bitmeden ikinci adayın gelmesi ve bekleme salonuna alındığı objektiflerimizden kaçmadı. Bu yoğunluk ve çalışmaların güzelliği karşısında partililer, “Biz bu seçimlerde böyle birbirinden değerli adaylarımızla 4 milletvekilini banko çıkaracağız” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.